Search

Gdje kupiti neke od najboljih satova u gradu?

Gdje kupiti neke od najboljih satova u gradu?

Malalan multibrand trgovina

Tekst: Promo


Image: PR

Službeno je predstavljeno otvorenje novog Rolex kutka u Malalanovoj multibrand trgovini u Zagrebu

U trgovini smještenoj na Europskom trgu nalazi se drugi Malalanov kutak posvećen Rolexu, nakon prvog Rolex kutka otvorenog 2003. u Ljubljani. Peter Malalan, vlasnik i generalni direktor tvrtke Malalan, govorio je o važnosti otvorenja novog Rolex kutka u njihovoj multibrand trgovini u Zagrebu. Trgovina, koju je Malalan otvorio tek prije nešto više od šest mjeseci, za mnoge je hrvatske kupce već postala omiljeno odredište za luksuzni nakit i satove.

Gospodin Malalan i njegov sin Jure, koji vodi hrvatsku trgovinu, puni su pouzdanja u ono što im donosi budućnost te su osobito ponosni što predstavljaju Rolex. "Uzbuđeni smo što ovdje, u Zagrebu, održavamo i dalje našu 14-godišnju obvezu prema najprestižnijem švicarskom brandu u svijetu satova. Suradnja s Rolexom oduvijek je bila velika čast i privilegija. Od samog početka naše suradnje Rolex nas je o satovima i poslovanju u svijetu luksuza naučio više od bilo kojeg drugog brenda koji predstavljamo."

U prekrasnoj trgovini od 280 kvadratnih metara bit će ponuđena velika kolekcija ručnih satova u kutku od 55 kvadratnih metara posvećenom Rolexu, u kojem će biti izložen širok izbor klasičnih i prestižnih satova, uključujući Oyster Perpetual Cosmograph Daytona na narukvici Oysterflex te Oyster Perpetual Sky-Dweller predstavljen na sajmu Baselworld ranije ove godine.

Gdje kupiti neke od najboljih satova u gradu? (фото 1)

Svijet Rolexa

Nova trgovina, uređena u znaku luksuzne estetike Rolex, koja je postala sinonimom za taj brand, gradu Zagrebu nudi elegantan i profinjen ambijent za isticanje elegancije samih satova. Po ulasku u trgovinu posjetitelje dočekuje prekrasan izlog koji podsjeća na more, čime se aludira na Oyster, prvi vodonepropusni ručni sat na svijetu koji je Rolex izumio 1926. Ostali detalji uključuju toplo drvo oraha, brušene brončane ukrase i udobne kožne presvlake u prepoznatljivoj zelenoj boji Rolex. Žig Rolex u obliku krune proteže se kroz cijelu unutrašnjost. Rolex kutak nalazi se u centru Zagreba, na Europskom trgu, u otmjenoj zgradi Ban centra u ulici Augusta Cesarca 6 - 8, svega sto metara od poznatog zagrebačkog Trga bana Jelačića.

Gdje kupiti neke od najboljih satova u gradu? (фото 2)

O Malalanu

Obiteljska tvrtka Malalan osnovana je prije više od 65 godina u Villi Opicini pokraj Trsta. U slovensku prijestolnicu stigla je 2001. stvaranjem renomirane destinacije za luksuzni nakit i satove. U studenom 2016. Malalan je dosegao još jednu prekretnicu u svom poslovanju - vođen strašću i preciznošću u održavanju najfinijih satova i nakita na svijetu, otvorio je novu trgovinu u glavnom gradu Hrvatske. Malalanova duga suradnja s prestižnim urarskim brandom Rolex seže u 2003. kada je postao službeni prodavatelj Rolex satova za Sloveniju. Sljedeći korak, otvaranje kutka na hrvatskom tržištu, bio je rezultat te uspješne prve suradnje.

Malalan je ponosan na to što ljubiteljima satova i nakita svojom pažljivom i personaliziranom uslugom, u kombinaciji s izvrsnim poznavanjem proizvoda, pruža sjajno i nezaboravno iskustvo u trgovini. Na novoj adresi satova Rolex u Zagrebu nalazi se ujedno i ovlašteni servisni centar Rolex u kojem Jure Malalan jamči vrhunsku kvalitetu, brz i besprijekoran servis i restauraciju satova.

Gdje kupiti neke od najboljih satova u gradu? (фото 3)

O Rolexu

Rolex, švicarski urarski brand sa sjedištem u Ženevi, zbog kvalitete i stručnosti diljem svijeta uživa ugled kojem nema premca. Njegovi satovi Oyster i Cellini, koji zbog svoje preciznosti, izvedbe i pouzdanosti posjeduju certifikat Superlative Chronometer, simboli su za izvrsnost, eleganciju i prestiž. Brand, koji je 1905. osnovao Hans Wilsdorf, bio je pionir u razvoju ručnih satova te izvor brojnih važnih inovacija u urarstvu kao što je Oyster, prvi vodootporni ručni sat koji je na tržište stavljen 1926., te Perpetual, rotorski samonavijajući mehanizam izumljen 1931. Rolex je tijekom svoje povijesti registrirao više od 400 patenata.

Gdje kupiti neke od najboljih satova u gradu? (фото 4)

Kao uistinu integrirana i neovisna proizvodna tvrtka, Rolex dizajnira, razvija i proizvodi u okviru vlastite kuće sve neophodne komponente svojih satova, od kućišta iz legura zlata do strojne i ručne obrade, sastavljanja i završne obrade mehanizama, kućišta, brojčanika i narukvica. Rolex također aktivno sudjeluje u podupiranju umjetnosti, sporta, istraživanja, poduzetničkog duha i okoliša kroz široku paletu sponzorskih aktivnosti i filantropskih programa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više