Search

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier

Kapsulna kolekcija


Image: Marko Vulević

Sve je počelo s idejom kako utjeloviti rock' n' roll vibru i dati joj luksuzan izgled...

Kako su se u posljednjih nekoliko sezona, bajkerske jakne izdvojile kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada, brend Ines Atelier  je ove godine predstavio posebno osmišljenu kapsulnu kolekciju koja objedinjuje sva tri do sada lansirana modela. Modeli iz ove mini kolekcije bit će prisutni u showroomovima u Parizu, Milanu i Düsseldorfu, a za njih je odrađena i posebna kampanja. Komad koji se izdvojio kao najprodavaniji je Ines Atelier bajkerska jakna, koja je u cjelini ručno izrađena uz  najprecizniju moguću izradu. Velika pažnja posvećena je najmanjim detaljima, dok koža spada u onu vrhunske kvalitete.

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 1)

Kako poručuju iz brenda Ines Atelier, ljubav se rodila s D1 modelom, koji već ima status ikone među IT komadima, a koja se na zahtjev klijenta može izraditi u dužoj ili kraćoj varijanti. D1 je najbolji izbor kada želite kombinirati čistu eleganciju sa živahnim rock'n'roll  elementom. Kako je modni svijet prigrlio i prema svojim potrebama prilagodio estetiku sportske odjeće, u Ines Atelieru  se ovaj trend interpretirao kreiranjem D2 jakne koja je prepoznatljiva po sportskoj formi i detaljima.

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 2)

Luksuzna i ekstravagantna verzija bajker jakne nosi naziv D3. Prava ljepotica među jaknama  je ručno izrađena od najfinije kože u kombinaciji sa svilenom postavom, mnoštvom patentnih zatvarača i prepoznatljivog modela koji laska figuri. Na zahtjev klijenata, mogu se i personalizirati izvezenim inicijalima.

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 3)

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 4)Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 5)

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 6)

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 7)

Genijalne bajkerske kožne jakne s potpisom Ines Atelier (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više