Search

Ghetaldus optika predstavila nove modele Elie Saab i Dior naočala

Ghetaldus optika predstavila nove modele Elie Saab i Dior naočala

Uz brojne poznate


Image: John Pavlish

U četvrtak su u Ghetaldus optici u društvu brojnih poznatih predstavljene linije sunčanih naočala grupacije SAFILO za sezonu proljeće/ljeto 2017. ss posebnim naglaskom na linije kuća Christian Dior i Elie Saab

Ovosezonska linija sunčanih naočala Christian Dior koristi futurizam kao inspiraciju, te se kolekcije odlikuju novim tehnologijama obrade naočalnih leća. Brend hrabro koristi nove materijale, šarena stakla, te efekt hologramskih i reflektirajućih leća koje savršeno reflektiraju i lome svjetlost, za sjajan i blještavi izgled. Elie Saab u svojoj mini kolekciji sunčanih naočala očarava romantičnim izričajem i luksuznom izradom koja je svojstvena ovom libanonskom dizajneru. Kolekcije su inspirirane 70-im godinama, evociraju sofisticiranost i eleganciju, a svi modeli naočala su premazani platinastim ili zlatnim slojem, te imaju vrhunske ZEISS naočalne leće. Linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab za sezonu proljeće/ljeto 2017, ekskluzivno se mogu pronaći u GHETALDUS optikama - Ban Centar Zagreb i Voćni trg Split. 

Na predstavljanje u Zagrebu stigli su i brojni poznati među kojima su se našle Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Isabella Rakonić, Iva Balaban i brojni drugi. U nastavku pogledajte kako je bilo.

Ivana Husar Mlinac

Marija Husar Rimac

Iva Balaban

Isabella Rakonić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više