Search

Giambattista Valli oduševio publiku revijom visoke mode u Parizu

Giambattista Valli oduševio publiku revijom visoke mode u Parizu

A posebno Celine Dion


Image: Buro247me

Giambattista Valli je novom kolekcijom visoke mode prikazanom jučer u Parizu oduševio publiku, a posebno Celine Dion koja je doslovno skakala od uzbuđenja

Jedan od najpopularnijih suvremenih dizajnera visoke mode, Giambattista Valli, jučer je u Parizu prikazao novu kolekciju za jesen/zimu 2017. godine. Valli s ovom kolekcijom nije okolišao i odmah je na pistu poslao mini haljine za posebne prigode ukrašene svjetlucavim perlama i izvezenim cvijećem, a potom i nježne, ali raskošne svilene haljine, sprijeda kratke, a iza duge sve do poda kojim su se vukle dok su modeli hodali. Haljine su definitivno dominirale kolekcijom, ali je bilo i nekoliko kaputa ukrašenih vezom, perlama i kristalima (koji su se tako zakopčani lako mogli zamijeniti za haljine), jedan sako sa srebrnim i zlatnim svjetlucavim nitima i nekoliko kratkih topova ukrašenih cvjetnim aplikacijama i perlama u kombinaciji s mini ili raskošnim maksi suknjama. Kolorit je činio savršen omjer crne i bijele u kontrastu sa žutom, ružičastom i crvenom koje možda nisu tipične jesenske boje, ali postoje li uopće više pravila kad govorimo o modi?

Valli je predstavio korektnu kolekciju, no ne najbolju koju je do sada prikazao, ali publika je svakako bila oduševljena. I to posebno Celine Dion koja je nakon revije skakala od uzbuđenja plješćući i uzvikujući "Yes! Yes!". Pored nje je sjedila Anna Wintour koja se, kao što možete i zamisliti, samo kiselo osmjehnula kad je Dion skočila sa svog sjedala i gotovo utrčala na pistu. Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo u videu koji je Suzy Menkes podijelila na Instagramu, a u galeriji pogledajte cijelu kolekciju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više