Search

Gisele Bündchen zaplesala u kampanji brenda Stuart Weitzman

Gisele Bündchen zaplesala u kampanji brenda Stuart Weitzman

Ispred objektiva Marija Testina

Image: buro247.ru

Povodom dodjele nagrada MTV Video Music Awards zvjezdani trojac koji čine Mario Testino, Gisele Bündchen i Stuart Weitzman snimio je sjajnu reklamnu kampanju u kojoj su osim prekrasnih Stuart Weitzman cipela pažnju ukrale vitke i duge Giseline noge

Glavna junakinja nove video kampanje kuće Stuart Weitzman naslovljene "Make That Move" je prekrasna Gisele koja je pred objektivom Marija Testina u pripijenom trikou zaplesala u vrtoglavo visokim cipelama u društvu zgodnih plesača.

"Kad djevojke vide da se u njima može plesati, znat će da su udobne i za svaki dan. Važno je pokazati što je sve moguće u njima, a ne samo koliko dobro izgledaju na nozi", izjavio je dizajner. Video će u cijelosti biti prikazan na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards. 

Ovo nije prvi put da Gisele i Testino surađuju s brendom Stuart Weitzman, već smo ih imali prilike vidjeti u nekoliko foto kampanja prethodnih sezona, međutim ovo je prva video kampanja. Direktorica marketinga kuće Stuart Weitzman, Susan Duffy, izjavila je kako video kampanjom žele privući širu publiku i dodatno popularizirati brend, a premijerno prikazivanje na dodjeli MTV nagrade savršeno se uklapa u takvu marketinšku filozofiju. 

Gisele Bündchen zaplesala u kampanji brenda Stuart Weitzman (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više