Search

Glamurozna kampanja Petera Coppinga za kuću Oscar de la Renta

Glamurozna kampanja Petera Coppinga za kuću Oscar de la Renta

Prva za modnog dizajnera u ovoj kući

Image: buro247.ru

Peter Copping ovjekovječio je svoju prvu kolekciju za kuću Oscar de la Renta i to u jednoj profinjenoj reklamnoj kampanji koju je snimio David Sims

"Mi govorimo istim jezikom", kazao je Peter Copping o svom odnosu prema estetici kuće Oscar de la Renta, čijim je kreativnim direktorom nedavno postao. Tek jedan pogled na divne satenske večernje haljine, dugačke balske rukavice i aplikacije od baršuna i čipke dovoljan je i postaje nam jasno da Copping u svojoj jesensko-zimskoj kolekciji govori jezikom raskoši i elegancije. Ipak, dizajner se ne libi ove glamurozne kreacije začiniti s malo neozbiljnog pariškog chica koji je prisutan u uskom korzetu balskih haljina i razigranim čipkastim mašnama na cipelama.

Glavna junakinja modne bajke je Carolyn Murphy koja je pred objektivom Davida Simsa i u maestralnim Coppingovim kreacijama očarala svojom prirodnom, izvornom ljepotom i elegancijom. Voluminozna satenska haljina boje ciklame, kao i ona boje senfa djeluju suzdržano i vrlo svečano, a prekrasan nakit dodatno naglašava Carolyninu profinjenost. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više