Search

Glamurozne haljine u minimalističkoj kampanji eNVy rooma

Glamurozne haljine u minimalističkoj kampanji eNVy rooma

Snimljenoj u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Tekst: BURO.


Model: Karla Šekerija i Nada Ivančić
Hair: Draška Topić
Make-up: Sanja Agić
Video: Jure Perišić
Image: Marko Grubišić

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj su dizajneri iz eNVy rooma ostvarili brojne poslovne izazove gradeći brižno svoj brend stepenicu po stepenicu, predstavljaju kampanju za aktualnu kolekciju koja je pobrala sjajne kritike kako kod publike, tako i kod struke. Stepenice kao nepresušna inspiracija vizualne umjetnosti kao sto je slikarstvo, no možda najviše  filma i fotografije glavni su motiv i savršena kulisa ove minimalističke i pročišćene kampanje gdje je fokus na izuzetno glamuroznim večernjim haljinama, ali i precizno krojenim ženskim odijelima. Kampanju koja je snimana u koncertnoj dvorani V. Lisinski potpisuje naš renomirani fotograf Marko Grubišić, za video je zaslužan Jure Perišić, dok su zaštitna lica nove kampanje modeli su Talia agencije, Karla Šekerija i Nada Ivančić. Mnoge eNVy room haljine su svoje mjesto našle upravo na toj pozornici kroz suradnje sa uspješnim ambasadoricama koje su svojim talentom zasluženo stajale na toj pozornici.

Glamurozne haljine u minimalističkoj kampanji eNVy rooma (фото 1)

Iako su glavne zvijezde kampanje upravo gala haljine izrađene od svilenog satena ili pak od lepršavog tila, kolekcija za aktualnu sezonu sadrži puno više od toga. Ženska statement odijela, koja su dobrodošla novost u kolekciji već sada su veliki hit modne kuće eNVy room. Zanimljivih detalja kao što su plašt rukavi, tanki samostojeći obrubi na području dekoltea te nježno ružičasti štras koji se decentno presijava ispod tkanine rupičaste teksture s motivom tropskog bilja svakako su nešto što pridonosi wow efektu. Slip haljine koje su iz sezone u sezonu postale jedan od prepoznatljivijih modela eNVy rooma i ovoga puta su od nježne svile koja u hodu mazi tijelo te svojom nježnošću daje neopisiv osjećaj lakoće nošenja.

Glamurozne haljine u minimalističkoj kampanji eNVy rooma (фото 2)

Luksuz se ocrtava i u haljinama od tila koje su bogate volumenom u donjim dijelovima, dok su leđa gola i maštovito isprepletena tankim svilenim bretelama naglašavajući senzualnost žene koja ju nosi. Kolorit je već tradicionalno crn i bijel, no svakako su novost i nježno ružičasti tonovi te smaragdno zelene nijanse koje su apsolutni hit ove sezone. Uvijek svoji, uvijek drugačiji i uvijek korak ispred, dizajneri iz eNVy rooma Vjeko Franetović i Nikica Ivančević nikad ne prestaju oduševljavati te su svojim osjećajem za lijepo postali sinonim moderne elegancije na hrvatskom modnom nebu, ali i šire.

Glamurozne haljine u minimalističkoj kampanji eNVy rooma (фото 3)

Sve komade iz ove eNVy room kolekcije možete isprobati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939. Sve novosti iz eNVy rooma možete pratiti na službenoj stranici brenda, putem Facebooka ili na Instagramu.

Glamurozne haljine u minimalističkoj kampanji eNVy rooma (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više