Traži

Gucci tulum na talijanski način

Gucci tulum na talijanski način

Odlična video kampanja


Fotografija: buro247.ru

Alessandro Michele nastavlja sa svojim modnim eksperimentima, ovog puta zabavlja nas odličnom video kampanjom u kojoj su glavne uloge ponijeli sjajni komadi iz međusezonske kolekcije predstavljeni na jednom vrlo zanimljivom tulumu...

Zanimanje modnog svijeta za reviju nove kolekcije kuće Gucci najprije je zagrijao video teaser u kojem su modeli uz pratnju odlične glazbe prošetali ulicama velikog grada. Snimanje kampanje cruise kolekcije Michele je ponovno povjerio britanskom fotografu i redatelju Glenu Luchfordu koja potpisuje autorstvo i jesensko-zimsku kampanju modne kuće. 

Ovaj put Gucci "djevojke-knjižničarke" i mladići u floralnim bomber jaknicama okupili su se na tulumu u staroj talijanskoj vili prepunoj divnog antiknog namještaja, sa zidovima ukrašenim brojnim platnima mrtve prirode i prepustili se plesu. U ovoj plesnoj video kampanji ponovno smo se prisjetili odličnih modnih dodataka, posebice beretki, naočala s masivnim okvirima, dugačkih suknji, haljina od prozračne čipke i muških bomber jakni s prekrasnim cvjetnim motivima i svilenih mašni koje muškim modelima daju dozu razigranog šarma. 

Gucci tulum na talijanski način (фото 1)

Gucci tulum na talijanski način (фото 2)

Gucci tulum na talijanski način (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor