Traži

Gucci tulum na talijanski način

Gucci tulum na talijanski način

Odlična video kampanja


Fotografija: buro247.ru

Alessandro Michele nastavlja sa svojim modnim eksperimentima, ovog puta zabavlja nas odličnom video kampanjom u kojoj su glavne uloge ponijeli sjajni komadi iz međusezonske kolekcije predstavljeni na jednom vrlo zanimljivom tulumu...

Zanimanje modnog svijeta za reviju nove kolekcije kuće Gucci najprije je zagrijao video teaser u kojem su modeli uz pratnju odlične glazbe prošetali ulicama velikog grada. Snimanje kampanje cruise kolekcije Michele je ponovno povjerio britanskom fotografu i redatelju Glenu Luchfordu koja potpisuje autorstvo i jesensko-zimsku kampanju modne kuće. 

Ovaj put Gucci "djevojke-knjižničarke" i mladići u floralnim bomber jaknicama okupili su se na tulumu u staroj talijanskoj vili prepunoj divnog antiknog namještaja, sa zidovima ukrašenim brojnim platnima mrtve prirode i prepustili se plesu. U ovoj plesnoj video kampanji ponovno smo se prisjetili odličnih modnih dodataka, posebice beretki, naočala s masivnim okvirima, dugačkih suknji, haljina od prozračne čipke i muških bomber jakni s prekrasnim cvjetnim motivima i svilenih mašni koje muškim modelima daju dozu razigranog šarma. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor