Search

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom

Hailey Baldwin ponovno u ulozi zaštitnog lica

Tekst: Promo


Image: PR

Ovog proljeća brend Guess slavi 35. godišnjicu te kroz Guess Originals capsule kolekciju predstavlja hommage kultnim reklamnim kampanjama

Glavnu ulogu ponovno preuzima Guessova muza - Hailey Baldwin, a pridružio joj se i šarmantni Stefano Sala. Guess Originals 1981 Capsule kolekcija prikazana je na crno-bijelim fotografijama kampanje slaveći tako 35 seksepilnih godina inovativnog dizajna, ponosa i uspjeha.

Nova reklamna kampanja plod je kreativne palice Paula Marciana, kojem se pridružila i renomirana modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Kroz fotografski objektiv Tatiane, promatrač može uživati u prošlim vremenima kada su braća Marciano uspjela transformirati jeans od radničke verzije odjeće u must have komad. Kampanja je snimljena na autentičnoj lokaciji jedne kalifornijske praonice trapera, a prikazuje senzualnost i bezbrižnost koju su Hailey i Stefano savršeno utjelovili. Nakon što je prošlo 35 godina od kreiranja koncepta kulture trapera, Guess je do danas zadržao status pionira.

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom (фото 1)

Guess Originals 1981 Anniversary Capsule kolekcija zadržava tehnike koje su koristili i braća Marciano u 80-im godinama prošlog stoljeća - ručno utkane naljepnice, gumbi i zakovice izvorni su elementi kultne kolekcije. Guess je i tada, kao i sada, uspješno spajao moderno i vintage u neodoljive modne komade. I logomanija 90-ih vraća se na velika vrata kroz oversized majice kratkih rukava koje se nose preko traperica s visokim strukom.

U muškom dijelu proljetne Guess Originals 1981 Anniversary Capsule kolekcije vidimo retro elemente nikad prežaljenih 90-ih godina s raznovrsnim bojama i grafikom na oversized majicama, a dominira i old school Guess logo te se na velika vrata vraćaju vintage jakne u vibrantnim bojama. Traper dolazi u tamnim, ali i različitim indigo varijantama. U galeriji pogledajte komade iz ženske i muške kolekcije.

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom (фото 2)

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više