Traži

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom

Guess slavi 35. rođendan novom kolekcijom i kampanjom

Hailey Baldwin ponovno u ulozi zaštitnog lica

Tekst: Promo


Fotografija: PR

Ovog proljeća brend Guess slavi 35. godišnjicu te kroz Guess Originals capsule kolekciju predstavlja hommage kultnim reklamnim kampanjama

Glavnu ulogu ponovno preuzima Guessova muza - Hailey Baldwin, a pridružio joj se i šarmantni Stefano Sala. Guess Originals 1981 Capsule kolekcija prikazana je na crno-bijelim fotografijama kampanje slaveći tako 35 seksepilnih godina inovativnog dizajna, ponosa i uspjeha.

Nova reklamna kampanja plod je kreativne palice Paula Marciana, kojem se pridružila i renomirana modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Kroz fotografski objektiv Tatiane, promatrač može uživati u prošlim vremenima kada su braća Marciano uspjela transformirati jeans od radničke verzije odjeće u must have komad. Kampanja je snimljena na autentičnoj lokaciji jedne kalifornijske praonice trapera, a prikazuje senzualnost i bezbrižnost koju su Hailey i Stefano savršeno utjelovili. Nakon što je prošlo 35 godina od kreiranja koncepta kulture trapera, Guess je do danas zadržao status pionira.

Guess Originals 1981 Anniversary Capsule kolekcija zadržava tehnike koje su koristili i braća Marciano u 80-im godinama prošlog stoljeća - ručno utkane naljepnice, gumbi i zakovice izvorni su elementi kultne kolekcije. Guess je i tada, kao i sada, uspješno spajao moderno i vintage u neodoljive modne komade. I logomanija 90-ih vraća se na velika vrata kroz oversized majice kratkih rukava koje se nose preko traperica s visokim strukom.

U muškom dijelu proljetne Guess Originals 1981 Anniversary Capsule kolekcije vidimo retro elemente nikad prežaljenih 90-ih godina s raznovrsnim bojama i grafikom na oversized majicama, a dominira i old school Guess logo te se na velika vrata vraćaju vintage jakne u vibrantnim bojama. Traper dolazi u tamnim, ali i različitim indigo varijantama. U galeriji pogledajte komade iz ženske i muške kolekcije.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više