Search

H&M je predstavio novu kolekciju kupaćih kostima i sviđa nam se svaki prikazani model

H&M je predstavio novu kolekciju kupaćih kostima i sviđa nam se svaki prikazani model

Tekst: BURO.


Dosad najodrživije kolekcije kupaćih kostima, H&M ljetna kolekcija se sastoji od održivih tkanina, a za cilj ima promijeniti način na koji se žene osjećaju u svojim kupaćim kostimima. 

Kolekcija se fokusira na odvažne siluete s naramenicama koji laskaju svakom tijelu i oblinama. Klasični bandeaus, zakrivljene gaćice i ženstveni gornji dijelovi izrađeni su od recikliranog poliestera dobivenog od tekstilnog otpada i poliestera nastalog nakon recikliranja PET boca. Osim što kolekcija donosi preokret među održive tkanine, ovi komadi kupaćih kostima bit će dostupni u veličinama do EU 50 - online i do EU 46 - u trgovinama. Kolekcija kupaćih kostima Summer 2021 bit će dostupna u trgovinima i online na većini tržišta od početka lipnja.

H&M je predstavio novu kolekciju kupaćih kostima i sviđa nam se svaki prikazani model (фото 1)

“Posebno sam ponosna na tkanine u ovoj kolekciji kupaćih kostima, to je naša dosad najodrživija kolekcija kupaćih kostima, a svi su dizajni izrađeni od najmanje 85 % recikliranog poliestera. Tako nam je drago ponuditi inkluzivnu ponudu veličina i s ovom odvažnom kolekcijom kupaćih kostima." kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

Prateći film kampanje, snimljen s modelom Paloma Elsesser u LA-u, predstavlja žene koje se svakodnevno suočavaju s javnim stavovima. Utišavši buku, Elsesser zaranja pod vodu, pronalazeći snagu u tamošnjoj tišini, kako bi izronila još snažnija, dok joj se pridružuju Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin i Tani Gunn.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više