Search

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom

Zagreb Social Club

Tekst: D.D.


Model: Ana Maria Jelavić
Image: Ali Mirza Mulabegović

Novo ime na hrvatskoj sceni je - Zagreb Social Club. Kako su nam otkrili iz brenda, koncept se zasniva na ideji da je streetwear bez kulture samo moda. "S tom idejom kao niti vodiljom želimo stvoriti brand koji će promovirati mlade kreativce, ali isto tako organizirati kulturna i zabavna događanja s ciljem stvaranja kreativne zajednice" otkrio nam je osnivač brenda Ali Mirza Mulabegović. Nulta capsule kolekcija Zagreb Social Club sastoji se od ležerne odjeće za muškarce i žene, izrađena je od prirodnih materijala, a prepoznatljiva po logotipu kao glavnom ukrasnom motivu. U kapsulnoj kolekciji se nalaze pamučne majice kratkih i dugih rukava te jakne.

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 1)

Logotip je priča i identitet svakog brenda, a atraktivan Zagreb Social Club logo je podijeljen u dva dijela. Gornji dio se referira na grb grada Zagreba, a donji dio sa srcem pokazuje ljubav prema gradu, ali isto je tako poveznica s drugim brandom od istog tima kreativaca - younghearts. Autori logotipa su višestruko nagrađivani dizajnerski studio Mireldy. Ime i prepoznatljiv logotip bit će sigurno zanimljiv i sve brojnijim turistima u metropoli kao alternativa već sad predvidljivim suvenirima, a aktualna kolekcija dostupna je u dućanu #Petrinjska7, dok se dio komada može pronaći i u merchandise dućanu Hostela Swanky.

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 2)

S obzirom na to da je riječ o zaista kvalitetnim materijala, nosivim krojevima koji počivaju na streetwear modi te upečatljivom printu koji je hommage glavnom gradu Hrvatske, ne sumnjamo kako će pripadnici mlađih generacija za sebe pronaći komade Zagreb Social Cluba od kojih se neće htjeti odvajati. Ekskluzivno za BURO. saznali smo i da se krajem ljeta planira i otvaranje Zagreb Social Club social spacea, a više o tome donosimo u narednim mjesecima. U nastavku pogledajte kampanju za nultu capsule kolekciju ovog hrvatskog brenda.

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 3)

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 4)

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 5)

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 6)

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 7)

Hrvatska modna scena dobila je novi brend odjeće inspiriran Zagrebom (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više