Search

Hrvatski brend nakita Little Wonder u New Yorku

Hrvatski brend nakita Little Wonder u New Yorku

Inozemni uspjeh brenda Selme Štrljkević Mravak

BURO.


Image: Natalie Conn

Nakon prošlogodišnjeg članka u britanskom izdanju časopisa Vogue, dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak pozvana je da sudjeluje na izložbi "Complete Parts" u organizaciji Draft Spacea u New Yorku

Izložba je dio serije kuriranih izložbi Art x Fashion koje istražuju kreativne kolizije između mode i umjetnosti, a brend Little Wonder izabran je među 49 obećavajućih brendova nakita na svijetu.

Little Wonder

U jednoj od vodećih galerija u vibrantnoj galerijskoj četvrti na Lower East Sideu, Shin galeriji, svoje je radove izložilo preko 49 dizajnera iz 21 zemlje, uz fotografije Natalie Conn. Naime, radi se o njujorškoj premijeri izabranih dizajnera koji dolaze iz SAD-a, Portugala, Brazila, Kanade, Francuske, Italije, Novog Zelanda, Izraela, itd.

Koncept izložbe je sinergija između mode i umjetnosti tako da je nakit predstavljen na način da vizualno upotpunjuje dijelove tijela zabilježene na crno-bijelim fotografijama, koji tek tada postaju potpuni. 

Little Wonder

Selma Štrkljević Mravak je predstavila pet ključnih Little Wonder modela izrađenih od najfinije ovčje nape, nehrđajućeg čelika, gorskog kristala, riječnih bisera, oniksa i metala - Dreamcatcher, Wild Child, Calder i Triangle modele ogrlica.

Izložba će biti otvorena do 17. lipnja 2014.!

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Related articles

Buro 24/7 Selection

više