Search

Hrvatski model kojem se predviđa veliki inozemni uspjeh

Hrvatski model kojem se predviđa veliki inozemni uspjeh

Svjetsko lice godine: Kim Kosanović

Tekst: BURO.


"The Look of the Year" je jedno od najvažnijih modnih natječaja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200.000 djevojaka iz više od 40 zemalja. Na velikom svjetskom finalu natjecanja "The Look of the Year" 2013. održanom u Taromini, titulu je osvojila 18-godišnjakinja iz Zagreba - Kim Kosanović iz agencije Talia Model, Tihane Harapin Zelepugin.

U opuštenoj atmosferi kafića Velvet danas je javnosti i medijima predstavljena mlada Kim koja se ovom prilikom zahvalila na podršci svima koji su bili uz nju i bodrili je kroz zadnjih nekoliko dana. Kao podrška Kim u Velvet su došli i brojni poznati kao što su Ogi Antunac, Zoran Mrvoš, Elfs, Martina Felja, Anica Kovač, Viktor Drago, Nenad Korkut te mnogi drugi. Mladom modelu postavili smo nekoliko pitanja! 

Hrvatski model kojem se predviđa veliki inozemni uspjeh (фото 1)

Tihana Harapin Zalepugin, Kim Kosanović, Nenad Korkut

Kim, kako je prošlo samo natjecanje u Taromini? Kako si se provela i jesi li imalo očekivala pobjedu?

Natjecanje je prošlo odlično i još uvijek sam pod dojmom zbog pobjede. Bilo je 55 natjecateljica iz cijelog svijeta i uistinu su sve bile prelijepe, tako da je konkurencija bila velika. Zbog toga sam se jako iznenadila pobjedi i uistinu mi je to bilo veliko iznenađenje. Najviše sam se družila s našim curama s Balkana, s Jovanom Gajić iz Bosne i Hercegovine, Majom Čukić iz Crne Gore, Katarinom Milosavljević iz Srbije... S njima sam provodila najviše vremena.

Koji su ti planovi za budućnost, imaš li već kakvih ponuda?

Za sada je Jelena iz Model Scouting Officea u pregovorima s raznim agencijama o daljnjim planovima, tako da ćemo kroz mjesec dana znati koji su oni. Nadam se da će ovo biti veliki korak prema mojoj inozemnoj karijeri.

Hrvatski model kojem se predviđa veliki inozemni uspjeh (фото 2)

Viktor Drago, Kim Kasanović, Tihana Harapin Zalepugin

Koje suradnje bi htjela ostvariti i s kim bi voljela surađivati?

S obzirom na moju građu tijela ne očekujem da ću moći raditi previše revija na Tjednima mode, najveći san mi je nositi Victoria's Secret reviju. Voljela bi surađivati sa Stevenom Meiselom i Russellom Jamesom.

Koji su ti uzori u modelingu?

Ima ih zaista puno: Adriana Lima, Kate Upton zato što pomiče granice - bila je na naslovnici časopisa Vogue iako nema tipično tijelo modela, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Doutzen Kroes, Naomi Campbell. Većinom mi se sviđaju manekenke koje su ljepotice i imaju ženske atribute, a ne androgini tip. Uglavnom sve one koje su nosile Victoria's Secret revije.

Hrvatski model kojem se predviđa veliki inozemni uspjeh (фото 3)

Anica Kovač, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Hrvatski model kojem se predviđa veliki inozemni uspjeh (фото 4)

Viktor Drago, Slađana Divjak, Ogi Antunac, Zoran Mrvoš, Luka Grubišić

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više