Search

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju

Na moderan način

Tekst: BURO.


Image: Aleksandar Selak

Prepoznatljiv upravo po pročišćenoj estetici i minimalističkom potpisu, KLISAB u svojim kolekcijama gradi priču na klasičnim krojevima, ali ono što ih čini uvijek drugačijim je perfekcionistička posvećenost detaljima koji povezuju cijelu kolekciju. Upravo u takvom pristupu, pronašli su inspiraciju za novi lookbook kojim predstavljaju svoju posljednju kolekciju. Njihov je pristup stvaranju kolekcije uvijek poseban i sam proces kreiranja zapravo je inspirativan put, koji se ovog puta bazirao na vječnom klasiku - košulji.

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 1)

Jedan od najprepoznatljivijih odjevnih komada u povijesti mode, u KLISAB izvedbi dobio je ne jednu, nego nekoliko novih funkcionalnosti te malim zahvatima u konstrukciji, košulja, haljina ili baloner dobivaju sasvim novu siluetu i novi izgled. Džepovi, šavovi, drukeri, asimetrija i nabiranje materijala, komadi koji se mijenjaju kopčanjem ili pak otkopčavanjem, samo su dio kolekcije koja je prije svega iznimno funkcionalna i elegantna. Inovativan i svoj, modni brand KLISAB ovo proljeće stvara statement odjevne komade s kojima je moguća neiscrpna modna igra i kombiniranje na mnoštvo različitih načina. Uporabom novih tehnika i odvažnog kreativnog razmišljanja, dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić stvaraju novi chic minimalizam koji prelazi granice klasičnog i poznatog.

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 2)

Gradeći tako prepoznatljiv stilski potpis branda, od izrade odjeće pa sve do prezentiranja kolekcija putem vizuala, KLISAB je odgovor na potrebe moderne žene koja odjećom pokazuje svoj stav prema sveprisutnim trendovima. Ona se ne trudi biti trendy, ona je svoja, originalna, prepoznatljiva i pomno bira brendove i komade koji na najbolji način odražavaju njezin stil. Jer za nju, moda je stil života, a ne puki trend.

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 3)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 4)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 5)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 6)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 7)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 8)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 9)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 10)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 11)

Hrvatski modni dvojac KLISAB reinterpretirao klasičnu košulju (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više