Search

Idealni božićni pokloni u Maria storeu

Idealni božićni pokloni u Maria storeu

Maria store i Farfetch.com zajednički obilježavaju blagdane

Urednik: A.P.


Image: PR

Vodeći domaći lanac luksuznih concept storeove Maria i prestižna on-line shopping platforma Farfetch.com udružili su snage kako bi vam olakšali potragu za idealnim božićnim poklonom i ponudili sasvim novo, interaktivno shopping iskustvo u globalnoj akciji 'Farfetch Curates The Holidays'

U razdoblju od 17. studenog do 7. prosinca 2015. izlozi Maria storeova u Dubrovniku i Zagrebu bit će označeni specijalnim logom 'Farfetch Curates The Holidays' kao i posebnim QR kodom koji omogućuje kupovinu svih stvari koje se nalaze u izlozima od 0-24h, svih 7 dana u tjednu! Naprosto skenirajte QR kod svojim pametnim telefonom i uživajte u on-line kupovini lookova iz Maria storea na posebno uređenoj Farfetch.com božićnoj stranici.

Farfetch

Kako bi izlozi Maria storea zasjali posebnim sjajem u akciji 'Farfetch Curates The Holidays' lutke u izlogu su odjevene u bezvremenske crno-bijele kombinacije nekih od najprestižnijih dizajnera u ponudi storea, poput Saint Laurenta, Valentina, Stelle McCartney, Givenchyja, Chloea, Lanvina i Gianvita Rossija. Elegantan grafizam crne i bijele na dizajnerskim it-komadima sezone besprijekorno funkcionira bez obzira koji vam je trend najviše prirastao srcu - od boho romantike i urbanog minimalizma do tough chica.

Prošećite do izloga Maria storeova u Dubrovniku i Zagrebu te odaberite svoj savršen poklon, ili pak onaj za bliske vam i drage osobe, i otisnite se u budućnost shoppinga uz pomoć suvremene tehnologije i Farfetch.com-a!

Maria Dubrovnik, Sv.Dominika bb, 20000 Dubrovnik
Maria Zagreb, Masarykova 8, 10000 Zagreb
www.farfetch.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više