Search

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories

Talijanke s dobrim stilom


Image: & other stories

Dvije su nam prekrasne Talijanke pokazale kako s lakoćom nose esencijalne odjevne komade kao što su kaputi, proljetni baloneri i vječne tenisice

Jedna od najutjecajnijih zvijezda street stylea Gilda Ambrosio često nas inspirira svojim stilom i lakoćom kojom spaja odjevne komade. Potpuno suprotno minimalizmu njezin eklektični stil izdvaja je iz mase i sama često kaže za sebe da voli kombinirati ono što drugi nikada ne bi. Modna suradnja s brendom & Other Stories proizašla je iz njezine velike ljubavi prema njihovoj estetici te su odlučili za vrijeme Tjedna mode u Milanu predstaviti zajedničku kapsulnu kolekciju "Spring in Milan". 

Kolekcija se sastoji od vrlo ležernih balonera, lepršavih hlača iznad gležnja i haljina s printovima, a svi predstavljeni lookovi kombinirani su s još uvijek najstajliš udobnom obućom na svijetu – tenisicama. Za nadolazeće proljeće i ljeto Gilda zagovara jednostavne i ženstvene komade koje je najbolje začiniti printovima ili zanimljivim modnim dodacima. U kampanji su na ulicama Milana spremno pozirale karizmatična Ambrosio i Diletta Bonaiuti koje su trenutno najpopularnije talijanske ikone stila, a kako izgleda kada se spoji osebujan stil i minimalizam pogledajte u kampanji. 

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories (фото 1)

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories (фото 2)

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories (фото 3)

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories (фото 4)

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories (фото 5)

Ikona stila Gilda Ambrosio pripremila kolekciju za & Other Stories (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više