Search

Intimna revija kuće Boudoir

Intimna revija kuće Boudoir

U sklopu novog projekta Storybook Salon

A.P.

Image: Storybook

Prvi Storybookov salon, pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, održat će se 15. travnja u fascinantnoj zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest koja samo za ovu priliku otvara svoja vrata javnosti

Tako će u intimnom krugu odabranih modnih sladokusaca zagrebački modni atelier Boudoir predstavit novu kolekciju nazvanu "Precious", kojoj je slojevitost tekstura i materijala isprepletena na upravo takav, nevjerojatno minuciozan način, svojstven upravo njihovu métieru. Sati i sati pažljiva ručnog šivanja ugrađeni su u slojevite modele, a svaka je haljina nevjerojatna slagalica bezbroj različitih antiknih čipki, aplikacija, svilenih latica i ruža, čineći ih tako dragocjenim komadima koji utjelovljuju veliko znanje, posvećenost i karakterističan dizajnerski rukopis dizajnerica. 

storybook

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević ovom su prigodom izjavile: "Genijalno nam je da je Storybook upravo nas pozvao da nastupamo u prvoj u nizu takvih revija. Oduvijek smo zapravo htjele imati reviju salonskog tipa, u intimnom okruženju. Biti prvi na Storybook salonu velika je čast, ali i obveza, vjerujemo da publika očekuje mnogo, ali i same smo si postavile jako visoke standarde", kazale su.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više