Traži

Istinska modna ikona bira istinski kul naočale: Najpoznatija domaća Parižanka nosi okvire s francuskim potpisom

Istinska modna ikona bira istinski kul naočale: Najpoznatija domaća Parižanka nosi okvire s francuskim potpisom

Modni stil Parižanki vječita je inspiracija za mnoge zaljubljenike u modu, pa je tako i najpoznatija hrvatska Parižanka odabrala francuski brend IZIPIZI

Tekst: Promo


Fotografija: John Pavlish

Njezin stil u gradu teško je ne zamijetiti. Dovoljan je jedan pogled na Ines Heli i njenu estetiku i sigurni smo da ćete ju zapamtiti. Njena odjeća kao da je krojena po njoj, a kolekcija u njenom ormaru izgleda kao da je upravo dostavljena iz ormara chic Parižanki. Možda bi nekima zvučalo pretenciozno kad kažemo da je Ines istinska ikona stila grada, no to su najčešće epiteti kojima ju obasipaju modni urednici i kritičari, novinari i stilisti.

Ines pored stila pazi da niti jedan detalj ne prepusti slučaju pa tako i kada bira naočale pomno pazi da i one odišu francuskim chicom. Njen izbor pao je na klasične IZIPIZI modele i boje koji podižu i najbasic kombinaciju, pa u konačnici outfiti izgledaju vrlo sofisticirano.

Istinska modna ikona bira istinski kul naočale: Najpoznatija domaća Parižanka nosi okvire s francuskim potpisom (фото 1)

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama. U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.Tajna pariškog stila ne prestaje zanimati modni svijet, a ukoliko i vi želite biti barem na tragu birajte jednostavnost i spontanost - upravo je to ključ stila koji Parižanke drže u svojim rukama. Jedno je sigurno - za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti!

Napišite komentar