Traži

Ivan Alduk predstavio novu kampanju

Ivan Alduk predstavio novu kampanju

"Hide & Seek"

Urednik: V.Š.


Fotografija: Franjo Matković

Dizajner Ivan Alduk, poznat po ženstvenoj i pročišćenoj modnoj estetici, predstavlja vizuale za novu kolekciju

"Hide & Seek" naziv je nove kolekcije i modne kampanje poznatog dizajnera za aktualnu sezonu jesen/zima 2016./2017. Izuzetno atraktivna i vizualno jaka modna kampanja s umjetno stvorenom kulisom u pepeljastom tonu i efektom "skrivanja" djelo je priznatog i talentiranog fotografa Franje Matkovića, koji je na taj način izvrsno naglasio naziv kolekcije i vječitu žensku potragu za idealnom haljinom. 

Ivan Alduk predstavio novu kampanju (фото 1)
"Svakoj modnoj kampanji i snimanju pristupamo izuzetno promišljeno i sa željom da predstavimo nešto novo i kvalitetno. Bogate zimske teksture, zagasite boje i zanimljivi krojevi su izvrsno došli do izražaja na ovoj pomalo zimskoj sceni. Želja je bila stvoriti jaku i modno prepoznatljivu kampanju u estetici brenda, ali s nadogradnjom i neočekivanim novostima. Vjerujem da smo u tome uspjeli te na taj način imidžu brenda dodali još jednu zanimljivu notu"
, izjavio je Alduk o snimanju aktualne kampanje. 

Nova i dosad najveća ALDUK kolekcija, dostupna u showroomu u centru Zagreba, sastoji se od 45 modela. Osim tradicionalno prepoznatljivih svečanih modela u vidu kratkih, koktel i večernjih haljina, ovoga je puta naglasak stavljen i na dnevni dio kolekcije. Bogato melange pletivo u kombinaciji sa čipkom, plišom i viskozom krasi dnevne haljine, tunike i topove koje je izuzetno lako kombinirati s hlačama ili bomber jaknama iz kolekcije za dnevne, ali i večernje prilike. Eklektičan prizvuk kolekcije je vidljiv kroz kombinaciju boja, tekstura i silueta, a karta boja je zagasitija i temeljena na boji vina, crnoj, tamnoplavoj, ali i puder te nježno rozoj nijansi. Poznate ALDUK haljine ovog puta dolaze i u midi dužini, a posebna novost kolekcije su raskošni korzeti i topovi kombinirani uz hlače mrkva kroja koji mogu biti izvrsna zamjena za koktel haljinu u svečanim prilikama.

Ivan Alduk predstavio novu kampanju (фото 2)
I ovoga je puta za makeup bila zadužena vizažistica Mihaela Dodić, a kosa je djelo međunarodnih edukatorica Keune Akademije - Jasmine Salo i Tea Martine Kraševac Furlan. 
Mladi modeli iz Talia agencije Mirjam i Arijana odlično su se uklopile u novu modnu priču s ALDUK potpisom koja nas iz sezone u sezonu veseli originalnim, kreativnim i prepoznatljivim pristupom. 

Ivan Alduk predstavio novu kampanju (фото 3)

Ivan Alduk predstavio novu kampanju (фото 4)

Ivan Alduk predstavio novu kampanju (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više