Search

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica

U objektivu Deckera i Kutića


Image: PR

Hrvatski dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kampanju svojih vjenčanica koja, kako kaže, nije još jedna klasična lijepa kampanja vjenčanica sa cvijećem, princom na bijelom konju ili povjetarcem u kosi

Kampanju su za Alduka snimili Decker+Kutić koji su koristeći posebnu aplikaciju stvorili vizuale koji neodoljivo podsjećaju na polaroide i njihove pripadajuće kemijske reakcije, a jasno prikazuju samo određeni dio, detalj ili teksturu novih modela vjenčanica. 

"Već sezonama sa svojim bridal kampanjama idem u modernom, pomalo neočekivanom, ali svakako hrabrom smjeru. Ne želim svoje kolekcije prikazivati na klišeizirane, dosadne i predvidljive načine, jer takve nisu ni moje klijentice," kaže Alduk. "Avangardni, futuristički pristup nečemu tako nježnom i vizualno romantičnim kao što su vjenčanice je jedna novost koja se ne viđa često i zbog toga sam iznimno sretan i zadovoljan s ovom kampanjom.

Aldukove vjenčanice i u novoj sezoni ostaju lišene kiča i suvišnih detalja, istovremeno laskajući ženskoj figuri uz iznimnu udobnost i lakoću nošenja. Silueta s naglašenim strukom osnova je kolekcije i prepoznatljiv dizajnerov potpis kojeg on zatim razrađuje počevši od pročišćenih i jednostavnijih, pa sve do onih voluminoznijih i raskošnijih modela. Po prvi put u svojim vjenčanim kolekcijama Ivan Alduk predstavlja i slip modele, kao i nekoliko plisiranih modela vjenčanica. 

U ulozi modela u kampanji se našla Josipa Janković (Talia Model), Mihaela Dodić kreirala je makeup, dok je Jasmina Salo zaslužna za frizuru.

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 1)

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 2)

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 3)

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 4)

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 5)

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 6)

Ivan Alduk predstavlja novu kampanju za kolekciju vjenčanica (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više