Search

Izašla je nova kampanja brenda A'marie

Izašla je nova kampanja brenda A'marie

Tema urbanizma i prirode u novoj kampanji A'marie


Image: Maja Kljajić

Svaka nova sezona najavljuje promjene kod brenda A'marie

Ovo proljeće i ljeto još je opuštenije i razigranije, upotpunjeno dizajnerskim rješenjima i detaljima koji odjevne komade čine zanimljivima iz svih perspektiva. A'marie novu kolekciju bazira na lepršavim ljetnim haljinama, koje su sve samo ne obične. Nova kampanja snimljena je u poznatoj Galićevoj zgradi u Zagrebu, u Vukovarskoj ulici, koja je poznata kao arhitektonski spoj funkcionalnosti i modernizma te se kao takva pokazala idealnom za pozadinu novih modela iz kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Baš poput ove arhitektonske građevine iz pedesetih godina, nova A'marie vizija pronalazi sličnosti u funkcionalnosti i modernosti izrade. Funkcionalnost je vidljiva na prvu, a igra upečatljivim materijalima i brojnim novitetima poziva na "forward" poimanje mode. Tako prorezi na haljinama otkrivaju kožu, baš poput prozorskih okna koji propuštaju svjetlost, a boje u kolekciji i geometrijski oblici vuku poveznicu s unutarnjim prostorom.

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 1)

Glavnu ulogu igra niz šarenih i atraktivnih printeva koji privlače na prvi pogled, prizivaju ljeto te se nadovezuju na prethodnu kolekciju. Cvijeće, cvjetni buketići, lišće i životinjice na svijetlim, puderastim i tamnijim materijalima nadopunjavaju prorezi, cifovi i rips trakice koje se vežu u mašne, naglašavajući struk, leđa i ramena. Otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim. Svila, viskoza, lagani i čvrsti pamuk, mikromodal, čipka prekrivena metalik ljuskicama te končani materijali, svi ugodno pristaju uz kožu i dozvoljavaju joj da diše u toplim mjesecima. Osim toga, krojevi su laki za nošenje jer su jednostavni, s dozom asimetrije, a krasi ih raskošan dezen zbog kojeg će svaki styling biti vrhunski.

Baloner kao omiljena inspiracija dizajnerice u ovoj kolekciji je zadržao svoju klasičnu formu, ali ukrašen nizom gumbiju koji ga odmiče od klasike, ovoga puta se našao i u floralnom printu i u crnoj brušenoj svili. Isto tako i reinterpretiran u bijeloj košulji od brušene svile kao još jedan komad koji je vječan i multifunkcionalan.

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 2)

Svaka topla sezona je nezamisliva bez basic komada, tako da kolekcija donosi i končane veste-haljine, jednobojne tunike i haljine od mikromodala, također ukrašene rips trakama čijim se vezanjem stvara nova modna priča. A'marie za ovo proljeće voli spajati više vrsta materijala u jednom modelu te naglašavati detalje koji čine razliku u dojmu te time daju prepoznatljiv potpis brenda. Žene koje nose A'marie dizajn nije teško prepoznati u masi. Dizajnerica donosi i ruksake sa svojim potpisom napravljene od nepropusnog materijala za kišne kabanice s metaliziranim ručkama i mašnama. A'marie u kolekciji nastavlja suradnju s hrvatskim brendom nakita od naočalnih leća Si Eter, te najavljuje novu - marame za pse u suradnji s brendom dawg.swag. Lice kampanje je Ena Čuček iz Midikenna i pas Carlos kao simpatičan model, šminku potpisuje Simona Antonović, a kreativno vodstvo Martina Martinić.

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 3)

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 4)

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 5)

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 6)

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 7)

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 8)

Izašla je nova kampanja brenda A'marie (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više