Search

Izabel Kovačič i njezina sestra Ivana predstavile su ekološki osviještenu kolekciju odjeće za djecu

Izabel Kovačič i njezina sestra Ivana predstavile su ekološki osviještenu kolekciju odjeće za djecu

Lunilou

Urednik: A.P.


Image: Sanja Jagatić

Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za naše najmlađe, ali istovremeno grade jednu puno veću i kompleksniju priču, onu o ekološkoj osviještenosti. Od 2015. godine sestre Izabel i Ivana marljivo stvaraju svoj prepoznatljiv brend koji svojim kvalitetnim organskim materijalima, u skladu s detaljno razrađenim dizajnom sugeriraju priliku za čisto, prekrasno djetinjstvo bez štetnih kemikalija oko naših najmanjih.

lunilou

Lunilou nam se prvi puta predstavio eco friendly dječjim mokasinama, no sada su marljive djevojke svoju priču odlučile proširiti kolekcijom odjeće izrađene od najfinijeg organskog pamuka i bambusa. Temelji kvalitete kriju se u stopostotnom organskom pamuku i vlaknima bambusa te sustavu ozonskog pranja koji je prošao svaki proizvod kako bi se osigurala potpuna odsutnost svake kemikalije, bakterije, virusa i mirisa koji su tijekom proizvodnje na bilo koji način mogli doći u susret s proizvodom.

"Kao majka smatram kako donošenjem promišljenih odluka kroz sva razdoblja djetetova života možemo našim najdražima pružiti još više sigurnosti te ih možemo gledati kako rastu u zdravijem okruženju. Lunilou pokušava dati mali, ali značajan doprinos očuvanju svijeta u kojem naša djeca čine svoje prve korake", kratko je dodala osnivačica Ivana Lučić.

lunilou

U užurbanoj svakodnevici dok pokušavamo uravnotežiti obiteljske i poslovne obaveze ekologija nije nešto s čime se većina nas hvata u koštac. Izabel i Ivana pokušale su taj problem riješiti na svoj poseban modni način. Bajkovita kulisa mekanih tonova, cvjetne dekoracije koje nas svojim razigranim vizualima uvode u neke nove još neispričane priče poslužile su fotografkinji Sanji Jagatić kao idealna pozornica za stvaranje ove neodoljive kampanje. "Nova kolekcija odjeće logičan je nastavak na sve dosadašnje manje projekte kojima smo dizali vlastito samopouzdanje i stvarali povjerenje klijenata. Vrlo jednostavnim pristupom, ali uvijek s težnjom ka savršenstvu stvarali smo sve naše modele koji će vjerujem, oduševiti naše vjerne kupce. Kolekcijom prevladavaju nježne eko boje koje se provlače kroz cijeli asortiman brenda, a od modela usredotočili smo se ovaj put na polo majice i košulje te chino hlače kao neizostavni "must have" za dječake, majice, suknje i haljine za djevojčice, kao i ponešto samo za bebe i toddlere - preslatke bodije koji su idealni za djecu koja još koriste pelene", objasnila je Izabel Kovačić.

lunilou

Kao trenutno jedini dječji modni brand ove vrste u Hrvatskoj i regiji, Lunilou ne namjerava stati sa svojim inovativnim rješenjima koji vode širenju asortimana, zanimljivim suradnjama te povezivanju s mnogobrojnim europskim concept storeovima. Sve informacije o novoj kolekciji kao i webshop dostupni su na stranici www.lunilou.com

lunilou

lunilou

lun

lunilou

lunilou

lunilou

lunilou

lunilou

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više