Search

Jason Wu jesen/zima 2014./2015.

Jason Wu jesen/zima 2014./2015.

Večernje kombinacije iz snova

Tekst: BURO.


Image: Foto: imaxtree

U svojoj jesenskoj kolekciji Jason Wu je razradio formulu za one žene koje u hladnijem dobu godine ne žele odustati od svoje elegancije i zamotavati se slojevima odjeće

Jason Wu

U svojoj jesenskoj kolekciji Jason Wu je razradio formulu za one žene koje u hladnijem dobu godine ne žele odustati od svoje elegancije i zamotavati se slojevima odjeće. Pripijene večernje haljine naglašavale su formu tijela i seksepilno su provirivale ispod voluminoznih kaputa od kože ili krzna te sakoa muških linija.

Jason Wu

Haljine od šifona s izrezima u području struka stvaraju iluziju tankog struka, a haljine od blještavih tkanina ili ukrašene tankim svjetlucavim ušivcima posebno će iz gomile istaknuti svaku ženu koja ih obuče. Kao alternativu, Wu je predložio svilene bluze i lepršave hlače, ali na crtu kako bi naglasio profesionalan izgled.

Jason Wu

Detalji u vidu krznenih torbi i cipela u špic s metalik detaljima nadopunjavali su lookove. Prvi su ih omekšavali, a drugi pooštrili. Tako sljedeće zime i vi možete izgledati savršeno elegantno, a zadržati toplinu u vidu prekrasnih kaputa.

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više