Search

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie

"Intuitivno ljeto"


Image: Maja Kljajić

Dizajnerica Anamarija Brkić uvodi nas u ljeto 2016. svojim novim ljetnim kreacijama neutralnih boja i naglašenog volumena

Krojevi na jedno rame, bogati volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A'marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju detalji poput malenih stakalca, kamenčića, kristalnih suzica, vezica te raznobojnih ljuskica koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu. Dugi ljetni dani i svečane prigode na A'marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima - pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri.

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 1)

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A'marie ljetnom editorijalu "Intuitivno ljeto" koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest. Fotografije i ovaj put potpisuje Maja Kljajić, za makeup je zaslužna Simona Antonović, a za kosu Ivica Palinić (Dermacare). Modele iz nove ljetne A'marie kolekcije možete pronaći u A'marie butiku u Gundulićevoj ulici 19, Zagreb, te u webshopu www.amarie-fashion.com.

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 2)

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 3)

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 4)

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 5)

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 6)

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 7)

Jelena Veljača i Nataša Janjić u ljetnom editorijalu brenda A'marie (фото 8)

jelena

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više