Search

John Galliano će održati govor na eventu koji organizira londonska sinagoga

John Galliano će održati govor na eventu koji organizira londonska sinagoga

Na događanju pod nazivom Connect


Image: buro247.ru

John Galliano se nastavlja povezivati sa židovskom zajednicom, pa će tako sudjelovati i održati govor na eventu koji organizira Centralna londonska sinagoga

Od kontroverznog antisemitističkog skandala u kojem se našao John Galliano prošle su već četiri godine, a osramoćeni dizajner već se nekoliko puta ispričao za svoje nedolične izjave, prošao nekoliko rehabilitacijskih seansi i vratio se na modnu scenu predstavivši čak dvije kolekcije u sklopu kuće Maison Margiela, no postoje mnogi koji mu ni dan-danas ne mogu oprostiti. Izjava kojom se 2011. godine Galliano izbacio iz modnih i društvenih krugova umalo ga je koštala karijere, a zbog nje ispašta i danas. Novi korak u traženju oprosta je suradnja sa židovskom zajednicom i Gallianov nastup na događanju Connect koje organizira mreža londonskih sinagoga.  

Galliano će 28. svibnja nastupiti kao govornik na tribini o modi, a podržat će ga i Maureen Kendler iz London School of Jewish Studies i rabin Sam Taylor. Obavijest o Gallianovu sudjelovanju na židovskoj tribini objavljena je i na internetskim stranicama Centralne londonske sinagoge. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više