Search

Julia Restoin Roitfeld je zaštitno lice arhivske kolekcije brenda Roger Vivier

Julia Restoin Roitfeld je zaštitno lice arhivske kolekcije brenda Roger Vivier

Pariška ljepota

Image: buro247.ru

Kreativni direktor brenda Roger Vivier, Bruno Frisoni, odlučio je zaviriti u arhiv kuće u potrazi za inspiracijom. Rezultat je nova kapsulna kolekcija modnih dodataka koju će u kampanji predstaviti kći Carine Roitfeld, Julia Restoin Roitfeld

Pariška dizajnerska kuća modnih dodataka, Roger Vivier, pripremila je kapsulnu kolekciju u kojoj se kreativni direktor Bruno Frisoni odlučio osloniti na izvornu estetiku brenda pa nova kolekcija obiluje prepoznatljivim modelima cipela. Limitirana kolekcija "Caprices" sastoji se od 35 dobro poznatih komada cipela i torbica, koji su u novom izdanju dobili aplikacije od perja, kristala i dragog kamenja te stiliziranih kukaca.

Julia Restoin Roitfeld, kći Carine Roitfeld našla se u ulozi ambasadorice brenda u kampanji koju potpisuje Michael Avedon. "Kolekcija je tipično francuska i mislim da dobro balansira između sofisticirane klasike i bezvremenske estetike s pokojim pomaknutim detaljem, i baš ih oni čine posebnom", komentirala je Restoin Roitfeld.

Kolekcija je dostupna na Theluxer.com online dućanu, službenom partneru majčinske tvrtke Roger Vivier brenda, tvrtki Tod's. 

Julia Restoin Roitfeld je zaštitno lice arhivske kolekcije brenda Roger Vivier (фото 1)

Julia Restoin Roitfeld je zaštitno lice arhivske kolekcije brenda Roger Vivier (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više