Traži

Justin O'Shea pokreće vlastiti brend

Justin O'Shea pokreće vlastiti brend

SSS World Corp


Fotografija: Buro247sg

Nakon što je u listopadu napustio mjesto kreativnog direktora u kući Brioni, Justin O'Shea ove godine pokreće vlastiti brend

Brend će se zvati SSS World Corp, a prva će kolekcija biti prikazana u lipnju tijekom Tjedna muške mode u Parizu. Brend će biti smješten u Berlinu, a nudit će cjelokupnu odjeću za muškarce - gornju odjeću, odijela, košulje, majice, ali i odjeću za plažu, cipele i nakit. O'Shea, kako prenosi BoF, planira napraviti spoj ulične estetike i luksuza što neodoljivo podsjeća na Demnu Gvasaliju, no australski trendseter kaže da će cijene biti niže čak i od onih švedskog Acne Studija.

O'Shea nije prošao formalno obrazovanje za modnog dizajnera, no radio je u raznim brendovima, bio direktor MyTherese, a onda i kreativni direktor u Brionima, zbog čega bi mogao prikazati nešto zanimljivo. No, za BoF je već rekao kako sebe vidi kao novog Demnu Gvasaliju u muškoj modi, što je vrlo opasan stav zbog kojeg bi mogao otići u kopiju. Ipak, valja pričekati lipanj kada ćemo vidjeti prvu kolekciju.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor