Traži

Kako će izgledati jesen u Replayu?

Kako će izgledati jesen u Replayu?

Contemporary Vintage, D-signer, Back to Black i Essential


Fotografija: PR

Brend Replay ovih nam dana predstavlja svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2015. s četirima različitima temama – Contemporary Vintage, D-signer, Back to Black i Essential

Kako kažu iz brenda, kolekcija jesen/zima 2015. označava novi početak za Replay, donosi nov, svježi izgled, ali pritom zadržava stare karakteristike ovog poznatog brenda. Kroz kolekciju se provlači Replayev logo kao snažan grafički element, specifična je uporaba umjetne kože i krzna, a traper je iskorišten kao osnovni materijal za eksperimentiranje i istraživanje.

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 1)

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 2)

Prva tematska jedinica, Contemporary Vintage, u ženskoj kolekciji za jesen/zimu 2015. obiluje zanimljivim komadima od trapera, dok u muškoj kolekciji vodi klasične Replay komade poput košulja na novu razinu, prilagođavajući ih užurbanom životu suvremenog muškarca. D-signer temu u muškoj kolekciji reprezentiraju kvalitetni kaputi, dok u ženskoj ona donosi komade prikladne za dnevne obaveze, ali i večernje izlaske. Back to Black tematika u ženskoj, ali i u muškoj kolekciji predstavlja povratak biker chica. Obiluje bajkerskim jaknama od umjetne kože, crnom bojom i zanimljivim majicama s printom. Posljednja tematska cjelina nazvana Essential donosi jednostavan dizajn s osnovnim odjevnim oblicima u osnovnim bojama i istaknutim Replay logom.

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 3)

Kada je traper u pitanju, u novoj kolekciji žene mogu birati skinny i boyfit traperice, dok muškarci također biraju skinny, ali i slim jeans u klasičnoj paleti boja od crne do plave. Uz ovu Replay kolekciju čeka nas uzbudljiva jesen. 

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 4)

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 5)

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 6)

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 7)

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 8)

Kako će izgledati jesen u Replayu? (фото 9)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor