Search

Kako i gdje provesti idealan dan u shoppingu?

Nova kampanja City Centra one

Tekst: Promo


Image: Mladen Šarić

U jednom kadru stylish sportašica, u drugom tres chic slastičarka, u trećem beauty diva koja podsjeća na zlatno doba Hollywooda - sve je moguće u novoj kampanji City Centra one!

Svi šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici prepoznat će se u vizualima koje je svojim fotoobjektivom uhvatio poznati fotograf Mladen Šarić. Za styling je zaslužan Saša Joka koji nam je prišapnuo da su tri ključna komada ove jeseni bundica od umjetnog krzna, čizme visine preko koljena i cvjetna haljina. Saša Joković, makeup artist, savjetuje korištenje smećkastih tonova sjenila koji u sebi imaju nijanse crvene boje koja daje toplinu. 

Kako i gdje provesti idealan dan u shoppingu? (фото 1)

Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob - taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i Milena Maršić, hair stylist. Nevjerojatnu sposobnost transformacije pokazala je Jelena Stanković (Colors Model Management) koja je spretno uskakala u sve uloge - pa nije ni čudno da ju je ekipa uspoređivala s bezvremenskom Lindom Evangelistom. Uigrana ekipa zaslužna je za izvrsnu atmosferu na snimanju koja je rezultirala fantastičnim vizualima za City Center one. I jako, jako zabavnim making of videom!Kako i gdje provesti idealan dan u shoppingu? (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više