Search

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne?

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne?

Moda s humanitarnim prizvukom


Image: buro247.ru

Slavne modne ikone u humanitarnom projektu kuće Fendi

Već je u siječnju izašla vijest o humanitarnom projektu kuće Fendi koja je pozvala na sudjelovanje neke od najutjecajnijih modnih ikona današnjice povodom otvorenja novog butika na aveniji Madison u New Yorku. Pozivu su se odazvale Rihanna, Sarah Jessica Parker, Jourdan Dunn, Leandra Medina i Rachel Feinstein čija je zadaća bila kreirati vlastitu interpretaciju ekskluzivne torbe 3Baguette. 

U nastavku pogledajte kakve su torbice osmislile ove modne dame koje će biti predstavljene na humanitarnoj aukciji 13. ožujka.

Rihanna je tako dizajnirala torbu od kože u crnoj boji, koju je ukrasila prepoznatljivim slovom "F", dok je ručka izrađena od lakirane krokodilske kože. Preklop torbe dekoriran je crnim štrasom koji se sjaji na ponavljajućem motivu slova "F", što torbici daje dozu elegancije. 

Prihode od prodaje Rihanninih kreacija pjevačica je odlučila donirati udruzi Clara Lionel Foundation koja je 2012. osnovana u čast djeda i bake lijepe pjevačice.

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne? (фото 1)Source:http://www.buro247.com/me/fashion/news/fendi-reveal-rihanna-sarah-jessica-parker-jourdan.html
Sarah Jessica Parker kao osnovu zlatnu boju koju je naglasila jarko ljubičastom. Od materijala je koristila saten, kožu raže koju je obojila zlatnom bojom, i krem nijanse, dok je metalna kopča također izvedena u zlatnoj s logom kuće Fendi. 

Poznata glumica odabrala je zakladu The Brain Trauma Foundation kojoj će otići novac od prihoda prodaje njezine 3Baguette i Micro Baguette torbice. 

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne? (фото 2)
Bijela, boja mrkve, žuta, plava i crvena boje su kojima se koristila poznata modna blogerica Leandra Medine. Osnovu čini intenzivno narančasta, dok je gornji dio bogato ukrašen perjem i izvezenim šljokicama inspiriran marokanskim motivima, a zlatnu kopču krase dva slova "F". 

Источник:http://www.buro247.ru/fashion/news/rianna-sara-dzhessika-parker-i-dzhordan-dann-v-kol.html

Leandra će novac od prodaje 3Baguette torbe donirati udruzi za istraživanje raka jajnika Ovarian Cancer Research Fund.

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne? (фото 3)

Jedan od najupečatljivijih primjeraka svakako je onaj koji je osmislila Jourdan Dunn. Osnovu torbice čini koža pitona u kričavo žutoj boji, dok su rubovi naglašeni crvenom. Snažna ličnost ovog britanskog modela odražena je u unutrašnjosti torbe u kojoj je ispisana rečenica koja krasi i tijelo Jourdan u obliku tetovaže: "You owe it to yourself, set the world on fire". Ručka torbe u crnoj boji kontrastira zelenoj napa koži na prednjem dijelu i žutom preklopu, dok je kao i kod prethodnih modela, kopča izrađena u zlatnoj boji.

Jourdan Dunn novac je odlučila donirati Sickle Cell Disease Association. 

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne? (фото 4)

Dizajn Rachel Feinstein mogao bi se okarakterizirati kao pomalo bajkovit, budući da je inspiraciju za torbu pronašla u radu firentinskih umjetnika renesanse pa torbu krase motivi riba i ostalih stanovnika morskog svijeta koji su izrađeni od kristalnih perlica, bisera u bež i smećkastim tonovima koji krase preklop torbe. 

Udruga The Naomi Berrie Diabetes Center izbor je vizualne umjetnice Rachel Feinstein koja donacijom želi podržati njihov rad.

Kako izgledaju Fendi torbice s potpisom Sarah Jessice Parker i Rihanne? (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više