Search

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere?

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere?

Urednik: BURO.


Trenutna globalna situacija utjecala je na apsolutno sve sfere naših života. Promijenio se način na koji pristupamo kako svakodnevici tako i nekim tradicionalnim običajima i navikama. Ispred nas je jedno od najljepših razdoblja u godini kad se zajedno sa svojim najbližima radujemo čaroliji ovog doba. Velika obiteljska i prijateljska okupljanja, neizostavne božićne i novogodišnje zabave ove će godine morati pronaći balans između sigurnosti i tradicije. Sve to utječe i na najnovije trendove koji se prilagođavaju trenutnoj situaciji i tako nam donose najbolje od mode, kreirano za novo normalno.

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere? (фото 1)

Nova RESERVED kolekcija “Christmas Dinner” predstavlja jedan od najnovijih trendova, nadahnut tradicijom, ali i trenutnom situacijom. Nova realnost u kojoj se nalazimo potaknula je Reserved na stvaranje nečeg jedinstvenog i bezvremenskog, a istovremeno izuzetno ugodnog i upravo savršenog za kućnu ali stylish božićnu večeru. Kolekcija nadahnuta blagdanima donosi prijedloge outfita za obiteljske i svečane sastanke koji će omogućiti ležernu eleganciju tijekom cijelog dana.

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere? (фото 2)

Odjeća koja daje osjećaj druge kože, ona za koju kažemo da je ne bismo skidali, glavni je Reservedov odgovor na trend „ostani kod kuće“. Mekani i udobni baršun koji se ne gužva daje osjećaj ugode tijekom dana, a zahvaljujući sjajnoj strukturi savršeno se uklapa i za večernje blagdanske prilike. Podstavljena ramena i lijepa ogrlica, uz suptilne i prirodne boje izvrsno se nadopunjuju s dubokim crnim i zlatnim detaljima.

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere? (фото 3)

Fokus kolekcije je prekrasan ogrtač koji se može nositi od zore do sumraka, a savršeno se podudara s trendom kućnog glamura. Ženstveni i lepršavi oblici silueta, ukrasne rese i marabu perje, nabori i nježna čipka pretvorit će svakodnevnu odjeću u večernji styling.

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere? (фото 4)

Odjeća i dodaci iz RESERVED kolekcije Christmas Dinner dostupni su u trgovinama i na www.reserved.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više