Search

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop?

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop?

Stvorene za svačiji ukus


Image: Promo

Metalizirane jakne s perjem, krzneni kaputi s uzorkom leoparda i kožne jakne sa zakovicama ove jeseni i zime vladat će ulicama

Kreativna direktorica Topshopa Kate Phelan u svojoj kampanji angažirala je supermodel Taylor Hill, koju je opisala kao djevojku s dobrim stilom odijevanja i jakom osobnošću. Savršeno utjelovljuje Topshop djevojku bez obzira nosila traperice ili koktel haljinu, točkice ili sportski chic. U fokusu kampanje su jesenske i zimske jakne, večernje haljine ukrašene perlicama i popularne trenirke. Posebno zanimljivi komadi su kožna jakna s izvezenim cvijećem ukrašena nitnama i duga srebrna jakna s perjem koje će biti "statement" komadi u nadolazećoj sezoni. Za prave kulerice tu je i predimenzionirana traper jakna ukrašena zakrpama koja će začiniti dnevne kombinacije, a večernjim dodati buntovnički look. Još uvijek se nismo zasitili toplih dana,  ali pogled na novu kolekciju obećava uzbudljivu modnu igru. 

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 1)

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 2)

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 3)

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 4)

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 5)

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 6)Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 7)

Kakve jakne za nadolazeće hladnije dane predlaže Topshop? (фото 8)

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više