Search

Kampanja \"Generations\" ne poznaje godine

Kampanja "Generations" ne poznaje godine

Tekst: BURO.


Priča o obiteljskoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo s onima koje najviše volimo, u središtu je nove proljetne Fashion&Friends kampanje.

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspiriraju jedna drugu, „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitetu i dugotrajnost, zajedništvo i nasljeđe.

Kampanja "Generations" ne poznaje godine (фото 1)

Vječni klasici koje su nosile naše majke, krojimo, prilagođavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge bez pitanja. Skupljanje džeparca za baš te urbane tenisice koje je sin vidio u izlogu - zvuči poznato? Svaka obitelj priča svoju modnu priču, a Fashion&Friends je dio svake od njih.

Nova kampanja vjerno oslikava duh vodećeg multibrend koncepta u regiji, koji je oduvijek poticao na različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove osobnosti.

Kampanja "Generations" ne poznaje godine (фото 2)

Zaštitna lica kampanje se savršeno nadopunjuju u igri različitosti i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih balonera i traper jakni preko hlača ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proljeće. Zemljani tonovi miješaju se s vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, naglašavajući ljepotu kampanje koja je snimljena u magičnom ambijentu Bijelog dvorca.

Ovog proljeća vas pozivamo da zajedno s onima koje najviše volite uživate u kombiniranju stilova, budete slobodni spajati nespojivo, odvažno kupite komad o kojem sanjate i podijelite tu vijest s najbližima.

CREDITS:

Fotografija: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis

Frizura: Danilo Stojanović

Šminka: Sanja Orlandić Sretković

Modeli: Aleksa Gavrilović, Mirjana Jovanović, Jovan Popović @Foxmodel, Luka Vujović, Simona Rabrenović @Demons model management, Aleksandra Russo Tica

Video: Goran Kovačić

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više