Search

Kapsulna kolekcija kuće Chloé za dugo toplo ljeto

Kapsulna kolekcija kuće Chloé za dugo toplo ljeto

Dostupna na web trgovini Net-a-Porter.com


Image: buro247.ru

Sutra, 8. travnja francuska modna kuća Chloé predstavit će kapsulnu kolekciju na web shopu Net-a-Porter.com

Kolekcija će se sastojati od 19 komada među kojima će se naći i obuća, modni dodaci i kupaći kostimi pa već sad možete početi sanjariti o dugom toplom ljetu na mediteranskoj obali koja je poslužila kao inspiracija za novu kolekciju. 

"Iznimno nas raduje što ćemo ponovno surađivati s kućom Chloé i zajedno predstaviti drugu kapsulnu kolekciju", kazao je Saša Sorokin, buyer Net-a-Porter.com web trgovine. Elegantne i ženstvene kreacije dizajnerice Clare Waight Keller uvijek oduševljavaju naše klijentice. "Sviđa nam se njezin zaigrani, ali istovremeno elegantni stil ljetne odjeće idealne za odlazak na plažu – s detaljima od čipke i veselim prugicama. Kolekcija će zasigurno odlično pristajati ženama iz grada i čestim gošćama mondenih destinacija."

"Osebujni duh svojstven kući Chloé – mekoća s boho notom pomalo dječačkih komada – prisutan je i u ovoj kolekciji. On čini spoj grafičkih uzoraka i romantične čipke te neozbiljnih razigranih prugica", izjavila je Clare Waight Keller, kreativna direktorica kuće Chloé.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više