Search

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg

Fotografiju potpisuje veliki Peter Lindbergh


Image: buro247.ru

Američki supermodel Karlie Kloss, majstor fotografije Peter Lindbergh i torba Secret Agent kuće Diane von Fürstenberg u odličnoj modnoj priči

U sjajnoj reklamnoj kampanji kuće Diane von Fürstenberg svoje su kreativne snage udružili veliki Peter Lindbergh, prekrasna Karlie Kloss i nezaustavljiva Diane von Fürstenberg. U stilu kakvog tajnog agenta Karlie nam predstavlja odličan model torbe Secret Agent. Ovakav idejni koncept kampanje von Fürstenberg je opisala kao utjelovljenje DVF žene: "[DVF žena] je poslovna žena, majka, ljubavnica, prijateljica. Ona je neprestano u pokretu. A sad smo kreirali idealnog partnera za svaku ulogu u njezinu životu koji ona živi punim plućima."

A ima li bolji izbor djevojke koja će utjeloviti filozofiju brenda od sjajne Karlie Kloss?Dvadesetdvogodišnji model u kampanji izgleda vrlo ženstveno u kultnim komadima DVF kuće, poput haljine na preklop duboka V-izreza koja na jedan seksepilan, ali istovremeno profinjen način novom modelu torbe Secret Agent prepušta središnju ulogu u kampanji, naglašavajući njezinu multifunkcionalnost u dnevnim, ali i večernjim prigodama. 

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg (фото 1)

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg (фото 2)

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg (фото 3)

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg (фото 4)

Karlie Kloss na tajnom zadatku u kampanji Diane von Fürstenberg (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više