Search

Karolina Kurkova odabrala omiljene s.Oliver Black Label komade za proljetno vjenčanje

Karolina Kurkova odabrala omiljene s.Oliver Black Label komade za proljetno vjenčanje

Posebna kolekcija za svečane trenutke

Tekst: BURO.


Image: PR

Češka manekenka Karolina Kurkova još jednom se pronašla u ulozi zaštitnog lica kampanje brenda, a odabrala je i omiljene komade iz linije...

Modni brend s.Oliver BLACK LABEL je za proljeće predstavio kampanju sa sofisticiranim i modernim outfitima koje će jednako voljeti ljubitelji jednostavnog stila, ali i oni koji se u svakoj prilici žele istaknuti. Naime, pojedini komadi, upečatljivi sami po sebi, zamišljeni su u kombinaciji s onim nešto jednostavnijima, stvarajući tako mix and match outfit po guštu svake trendseterice. Za zaštitno lice ponovno je odabran supermodel Karolina Kurkova, koja se i sama upustila u uzbudljivu igru kombiniranja naizgled nespojivih komada. Romantika je naglašena kroz čitavu kolekciju, čak i na onim komadima koje ne krase pomalo viktorijanski volani, izvezeni detalji, off-the-shoulder silueta, lepršavi materijali te cvjetni uzorak.

Karolina Kurkova odabrala omiljene s.Oliver Black Label komade za proljetno vjenčanje (фото 1)

Vidljiv je i suptilni utjecaj sportskog stila kroz čiste rezove i krojeve sakoa, parki i oversized kaputa, koji se savršeno uklopio s ostalim, iznimno ženstvenim, komadima u kolekciji. Komadi u bijeloj, crnoj i boji pijeska izmiješani su s onima u jarkim bojama poput vatrenocrvene i ružičaste, a izmiješani su i printevi prugica i cvijeća. Čipki i svili, uobičajenom odabiru kad je riječ o svečanim prigodama, konkuriraju komadi od popelina, pamuka, ali i od lana s metalik efektom. Osim ženskih komada, u liniji se mogu pronaći i mini verzije kvalitetnih haljina kao stvorene za iduću generaciju trendseterica. Predstavljeni su i muški casual i nešto svečaniji modeli iz BLACK LABEL Men linije za tulume na otvorenom i vjenčanja. Svi će se komadi moći kupiti u novom dućanu s.Oliver Black Label čija će se vrata otvoriti u travnju u splitskom trgovačkom centru Joker.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više