Search

Kate Moss i Cara Delevingne kao zaštitna lica Manga

Kate Moss i Cara Delevingne kao zaštitna lica Manga

Savršen duo


Image: buro247.ru

Popularni španjolski brend Mango za ovaj rujan priprema odlično iznenađenje! Kao zaštitna lica nove reklamne kampanje pojavit će se Kate Moss i Cara Delevingne

Kate Moss ovo nije prvi angažman za brend Mango: već smo je u ulozi zaštitnog lica gledali u 2011. i 2012. godini, ali zato je Cari Delevingne ovo prva suradnja s kućom Mango, koju će odraditi u društvu starije kolegice, velike modne ikone Kate Moss. Čini se kako je upravo ovo sjajno društvo inspiriralo mladu Caru na kolaboraciju u novoj reklamnoj kampanji brenda Mango. "Snimati s Kate apsolutno je genijalno!" kazala je Cara "zajedno smo jedna bomba! Divim se njenom profesionalizmu, ona je istinska modna ikona... Ovo je bilo snimanje stoljeća, a s gospođicom Moss uvijek je odlično raditi."

Punu verziju reklamne kampanje koju je u Torontu snimio dvojac Inez & Vinoodh vidjet ćemo tek tijekom rujna, kad će biti objavljen i video s dvjema najvećim britanskim modelima, a jedino što je zasad poznato je da će video pratiti svevremenski hit "Girls Just Wanna Have Fun". Sasvim prikladno, zar ne?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više