Traži

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita

U suradnji s brazilskim dizajnerom


Fotografija: Buro247

Kate Moss je tijekom vikenda predstavila svoju novu liniju nakita u suradnji s brazilskim dizajnerom Arom Vartanianom

"Obožavam nakit, ne mogu proći pored trgovine s nakitom, a da ne spazim nešto što mi se sviđa," rekla je Kate Moss za britanski Vogue koji je u subotu ekskluzivno objavio ovu kolekciju. Poznata manekenka je do sada surađivala na raznim modnim kolekcijama od kojih su možda najpoznatije one s brendovima Topshop i Equipment, no ovo joj je prva linija nakita za koji je jednom tijekom devedesetih izjavila da je "njezina najdraža droga".

Kolekcija koju je predstavila nastala je u suradnji s brazilskim dizajnerom Arom Vartanianom s kojim je Moss i pozirala za kampanju. Dvojac se upoznao prije nekoliko godina u Sao Paolu, a manekenka se odmah zaljubila u njegov dizajn i odnos prema nakitu koji je za njega nešto duhovno. Njemu se svidio način na koji Moss nosi nakit: "Kate nosi nakit na nevjerojatno slobodan način," rekao je za Vogue. "Samo ga nabaci." Taj slobodni duh provukao se i kroz kampanju koju je snimio Fenton Bailey u dvorištu Kateina doma u Cotswoldsu, a u njoj se osim Kate Moss i Are Vartaniana pojavljuju i Elfie Reigate, Anna Lee Gardner, Luka Isaac i Louis Baines.

Cijene komada iz kolekcije kreću se od 700 funti na više, a u prodaju stižu 17. svibnja na HarveyNichlos.com te u trgovini Are Vartaniana u Londonu.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više