Search

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita

U suradnji s brazilskim dizajnerom

Image: Buro247

Kate Moss je tijekom vikenda predstavila svoju novu liniju nakita u suradnji s brazilskim dizajnerom Arom Vartanianom

"Obožavam nakit, ne mogu proći pored trgovine s nakitom, a da ne spazim nešto što mi se sviđa," rekla je Kate Moss za britanski Vogue koji je u subotu ekskluzivno objavio ovu kolekciju. Poznata manekenka je do sada surađivala na raznim modnim kolekcijama od kojih su možda najpoznatije one s brendovima Topshop i Equipment, no ovo joj je prva linija nakita za koji je jednom tijekom devedesetih izjavila da je "njezina najdraža droga".

Kolekcija koju je predstavila nastala je u suradnji s brazilskim dizajnerom Arom Vartanianom s kojim je Moss i pozirala za kampanju. Dvojac se upoznao prije nekoliko godina u Sao Paolu, a manekenka se odmah zaljubila u njegov dizajn i odnos prema nakitu koji je za njega nešto duhovno. Njemu se svidio način na koji Moss nosi nakit: "Kate nosi nakit na nevjerojatno slobodan način," rekao je za Vogue. "Samo ga nabaci." Taj slobodni duh provukao se i kroz kampanju koju je snimio Fenton Bailey u dvorištu Kateina doma u Cotswoldsu, a u njoj se osim Kate Moss i Are Vartaniana pojavljuju i Elfie Reigate, Anna Lee Gardner, Luka Isaac i Louis Baines.

Cijene komada iz kolekcije kreću se od 700 funti na više, a u prodaju stižu 17. svibnja na HarveyNichlos.com te u trgovini Are Vartaniana u Londonu.

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 1)

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 2)

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 3)

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 4)

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 5)

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 6)

Kate Moss predstavila kolekciju boho nakita (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više