Search

Kate Moss u odličnoj boho kampanji brenda Etro

Kate Moss u odličnoj boho kampanji brenda Etro

Na jesenskoj pozornici

Image: buro247.ru

Prošle sezone kuća Etro i Mario Testino našli su se na meti kritika zbog pretjerane upotrebe Photoshopa i zato je ove sezone poznati fotograf odlučio prigrliti sve nesavršenosti savršene Kate Moss koja se pojavila kao zaštitno lice kampanje

Opće je poznato da majstor fotografije Mario Testino posjeduje nedvojbeni talent za fotografiju, međutim ponekad neke suradnje, poput nekoliko odrađenih s kućom Etro, jednostavno ne postižu zadovoljavajuće rezultate, barem ako se modni svijet pita. Tako je javnost bila oštra prema posljednjim uratcima Testina za brend Etro, zamjerajući im jednoličnost, statičnost i nedostatak originalnosti.

Kate Moss u odličnoj boho kampanji brenda Etro (фото 1)

Zato u novoj kampanji ništa nije prepušteno slučaju pa su u pomoć pozvali super Kate, koja je unijela onu potrebnu dozu coola i uzbuđenja. Jedna od najpoznatijih ljubiteljica boho chica u boho komadima kuće Etro izvedenima u jesenskim bojama stigla je kao pravo rješenje. Bogate teksture i zanimljivi print u kombinaciji sa senzualnom Kate djeluju svježe, seksi i ležerno. A u nastavku se možete uvjeriti i sami. 

Kate Moss u odličnoj boho kampanji brenda Etro (фото 2)

Kate Moss u odličnoj boho kampanji brenda Etro (фото 3)

Kate Moss u odličnoj boho kampanji brenda Etro (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više