Search

Kći Johnnyja Deppa je novo lice kuće Chanel

Kći Johnnyja Deppa je novo lice kuće Chanel

Lijepa Lily Rose


Image: buro247.ru

Kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis odvažno je krenula u modne pobjede. Nakon modnog debija na reviji kuće Chanel ovog proljeća, prekrasna Lily-Rose Depp sad je i službeno postala ambasadoricom kuće Chanel

Djeca slavnih ličnosti u redakcijama brojnih glossy časopisa uvijek izazivaju posebnu pažnju. A ako su djeca od svojih roditelja naslijedila i lijep izgled i karizmu, onda je ta pažnja utrostručena. Sasvim logično, kći Johnnyja Deppa, koji i dan-danas ne ostavlja ravnodušnim žene svih generacija, i prekrasne i šarmantne Vanesse Paradis, svojom pojavom u medijima izazvala je pravu pomutnju u modnom svijetu. Mlada Lily-Rose svoj modni debi doživjela je na reviji kuće Chanel gdje se pojavila kao VIP gošća. Nije trebalo proći puno vremena da je zamijete i glavni modni urednici pa se već krajem travnja pojavila na naslovnici časopisa Oyster, dobila je i ponude za film, a sad je došlo vrijeme i za ozbiljnije modne angažmane i ugovore s renomiranim modnim kućama.  

Prva u nizu je kuća Chanel koja je lijepu 16-godišnju Lily odlučila uzeti pod svoje. Tako se na internetu već pojavio video s prvog snimanja u kojem Lily reklamira sunčane naočale ukrašene dragim kamenjem. "Lily-Rose je očaravajuća djevojka: ona je predstavnica mlađe generacije s urođenom karizmom zvijezde", kazao je oduševljeni Lagerfeld. A sudeći prema dosad viđenim, čini se da imamo novu zvijezdu na pomolu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više