Search

Kendall i Kylie Jenner predstavile liniju kupaćih kostima

U suradnji s britanskim high street brendom Topshop


Image: Promo

Sestre Jenner ostvarile su treću modnu suradnju s brendom Topshop i predstavile kolekciju vrućih modela kupaćih kostima koji su od danas u prodaji

Trenutno najpopularnije sestre na svijetu znaju kako najbolje privući pažnju. Nakon dvije uspješne kolekcije za Topshop upustile su se u treću, i nadahnute svojim losanđeleskim korijenima, kreirale liniju kupaćih kostima. Pri stvaranju kolekcije djevojke su mislile na različite žene i predstavile više od 30 modela, od kojih je svaki zadržao seksepilnu notu. Od bikinija do jednodijelnih kupaćih kostima, izbor je zaista velik i ako tome dodamo prihvatljive cijene, onda je sigurno da će planuti brzinom munje. 

Kendall i Kylie Jenner predstavile liniju kupaćih kostima (фото 1)

Duboki dekoltei na jednodijelnim kupaćim kostimima birat će one najhrabrije, posebno model u zlatnoj metaliziranoj tkanini koji se veže od sprijeda. Djevojke koje vole biti nesputane na plaže, izabrat će manje smjelije sportske modele koje krasi guma s otisnutim imenima sestara, a one koje se vole zabavljati sigurno će privući print zaigranih palmi i modeli koji u potpunosti otkrivaju ramena. Leopard printevi prepoznatljivi su za Kardashian klan, stoga ni oni nisu izostali, kao ni mrežasti elementi na jednostavnim modelima bikinija. Raspon cijena kreće se od 18 do 50 funti, a sve artikle pogledajte ovdje. 


Related articles

Buro 24/7 Selection

više