Search

Kolekcija koju će žene obožavati

Kolekcija koju će žene obožavati

A'marie jesen/zima 2013./2014.


Dizajnerica Anamarija Brkić i fotografkinja Maja Kljajić donose nam još jednu senzibilnu modnu priču u novoj kampanji brenda A'marie. Ovaj put u glavnoj ulozi je model Suzana Horvat (Ford Models), a Anamarija iznova u prvi plan stavlja upravo samu ženu koja nosi njezin dizajn i dozvoljava da se njezina osobnost stapa s odjećom te stvara cjelokupan nezaboravan i samouvjeren dojam.

Ove sezone on je moderan i poslovan, ostvaren kroz klasične i vječne odjevne predmete kojima je Anamarija dala svoj upečatljiv i prepoznatljiv potpis. U svijetu u kojem je multifunkcionalnost ključna, dizajnerica ove sezone koristi tkanine nosive s obje strane u različitim bojama i obradama, te ono po čemu je A'marie brend prepoznatljiv - artikle koji, osim što funkcioniraju sami za sebe, lako se kombiniraju i međusobno.

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 1)

Moderna A'marie žena ove sezone nosi špicerice kao ultimativni komad sezone, koji dizajnerica na zanimljiv način reinterpretira u profinjen i poslovan klasični komad!

Romantični elementi, našiveni džepovi, transparentni prorezi, bogata voluminoznost, višebojnost, neobrađeni porubi, pomno birana kombinacija materijala, strateški smješteni volani, pliš obrubi oko vrata i gumeni ovratnici koji funkcioniraju sami za sebe, uokviruju priču koja je istovremeno nesputana i elegantna, urbana i klasična, romantična i snažna, baš poput same dizajnerice koja iz sezone u sezonu ostvaruje modne snove svake žene.

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 2)

Anamarija Brkić pripremila je i svoju petu po redu kolekciju naočala u suradnji s hrvatskom tvrtkom za proizvodnju naočala Ghetaldus, u zanimljivim safari uzorcima i mačkastim oblicima, a još jedna suradnja je ona s hrvatskim brendom Mayanas. Upečatljiv nakit u jarkim bojama besprijekorno i dojmljivo funkcionira na podlogama izrađenim od materijala koji sačinjavaju kolekciju tako upotpunjavajući A'marie jesenske komade.

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 3)

Brend A'marie donosi i nove promjene u filozofiji kuće - u stalnoj ponudi od sada će biti najuspješniji modeli, a na tjednoj bazi kolekcije će se nadopunjavati novim proizvodima koji će biti cjenovno prilagođeniji.

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 4)

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 5)

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 6)

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 7)

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 8)

Kolekcija koju će žene obožavati (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više