Traži

Kolekcija Michaela Korsa po mjeri svake žene

Kolekcija Michaela Korsa po mjeri svake žene

Modni eksperiment


Fotografija: buro247.ru

Klijenti koji se odlučuju za dizajn Michaela Korsa uvijek su u potrazi za nekim odjevnim komadom koji će osvježiti njihovu postojeću garderobu i pritom se dobro zabaviti

Michael Kors samo je jedan od dizajnera koji je odlučio prikazivati zajedno muške i ženske kolekcije koje su dostupne za kupovinu odmah nakon showa. Njegova estetika i dobro poznavanje ukusa mnogih žena osiguralo mu je vodeći položaj u svijetu mode. Sam dizajner izjavio je kako je ova kolekcija eksperiment u kojem je koketirao s jednostavnim dnevnim komadima i ekstravagantnim dodacima poput krznenih kaputa i šljokičastih haljina.

Uglavnom fokusiran na jednostavnost, kolekciju je namijenio ženama različitih stilova odijevanja i pokazao veći interes prema ukrašavanju odjevnih komada. Unatoč tome, nije izgubio svoj estetski dizajn i jasnu perspektivu. Kratki kaputići u boji i suknje A-kroja prožete su daškom 1960-ih godina, dok su veličanstvene šljokaste i pernate haljine u kombinaciji s krznenim bundama stvorene za prave disko kraljice 1970-ih. Kombinacija materijala, uzoraka i estetike u ovoj kolekciji djeluje pomalo zbunjujuće, ali sigurni smo da Michael Kors zna što žene žele. 


            
        

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više