Search

Kolekcija vjenčanica za obožavateljice boho stila

Kolekcija vjenčanica za obožavateljice boho stila

By Ines Atelier


Divna kolekcija vjenčanica srpske dizajnerice - Modern Bride

Poznati srpski brend Ines Atelier predstavio je kolekciju vjenčanica za sve one mladenke koje teže nešto urbanijem stilu kada se radi o tom najposebnijem, svečanom danu. Modern Bride donosi modele haljina jednostavnih krojeva, upotpunjenih detaljima poput kristala i geometrijski oblikovanih dekorativnih elemenata, zbog čega ih je lako nositi i kasnije za neku drugu posebnu priliku. Ovi divni modeli osvojit će žene koje obožavaju boho stil, ali i one koje su dovoljno odvažne da možda niz oltar prošeću u kombinaciji s hlačama. Tu su i zanimljive Ines Atelier kožne jakne, izrađene od najfinije nappa kože.

Modern Bride

Umjetnost art decoa poslužila je kao inspiracija za kolekciju nakita za vjenčanja. Autentični glamur ostvaren je kombinacijama Swarovski kristala i perli, a metalni elementi tu su kako bi klasičnim materijalima, poput bisera, dali dodir urbanog.

Modern Bride

Fotografije kampanje potpisuje Miloš Nadaždin, styling Lara Milanović, za kosu se pobrinula Djuka Ivanović, za make-up Mina Abramović, a model je prekrasna Katarina Filipović.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više