Search

Kolekcija za sve obožavateljice tirkizne nijanse

Kolekcija za sve obožavateljice tirkizne nijanse

FREYWILLE summer

Urednik: A.P.

Image: Decker + Kutic

Kao inspiraciju za eteričan ljetni styling FREYWILLE predstavlja drugu u nizu od četiri umjetničke fotografije svoje mini kampanje koju su kreirali Petar Trbović i fotografski dvojac Decker&Kutić

Zanimljiva kompozicija skriva priču s kraja 19. stoljeća o slavnom češkom umjetniku Muchi i njegovoj muzi Sarah Bernhardt. Stavljajući naglasak na krivudave secesijske linije zlatnih i plavozelenih tonova FREYWILLE kolekcije "Hommage a Alphonse Mucha", fotografija prenosi suvremenu umjetničku viziju revolucionarnog Muchinog plakata za predstavu "Gismonda" s impresivnim prikazom kazališne dive Bernhardt kao žene s vizijom i čistoćom u srcu.

Nadolazeće ljeto FREYWILLE vidi u tirkiznim tonovima koji podsjećaju na nijanse vedrog neba i prozirnog mora. Upečatljiv i privlačan tirkizni nakit s lakoćom se kombinira uz gotovo sve boje duginog spektra, ističe samopouzdanje i ljepotu te simbolizira budnost i otvorenost uma. Izbor FREYWILLE kolekcije u tirkiznim tonovima oduševit će elegantne dame u potrazi za senzualnim komadima nakita koji odiše glamurom, ali i one koje žele samo poseban dašak osvježenja uz bijele ili neutralne dnevne odjevne kombinacije.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite zagrebački butik u Preradovićevoj 2, FREYWILLE online butik na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.


Styling i art direction: Petar Trbović
Photo: Decker & Kutić
Model: Magdalena May Gero (Talia Model)
Make-up: Saša Joković
Hair: Mijo Majhen

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više