Search

Koliko košta garderoba  Beyonce Knowles?

Koliko košta garderoba Beyonce Knowles?

Za spot Formation

Tekst: A.P.

Prije nepunih mjesec dana pop diva je predstavila spot "Formation"

Poruka pjesme je snažna i upućena je isključivo afričko američkoj zajednici što je za Beyonce bio određeni presedan. Naime pop diva se rijetko kada direktno miješala u politiku i izražavala mišljenje o situaciji u zemlji, pogotovo na ovako direktan način. Kao i uvijek kada je u pitanju Beyonce i ovaj je potez izazvao veliku pozornost javnosti koja je danima raspravljala o dobrim i lošim stranama pjesme i njene prezentacije. Nakon videa i nastupa na SuperBowlu nastupilo je zatišje. Pjevačica se ponovno povukla u obiteljski život dok svijet s nestrpljenjem čeka novi album i najavljenu turneju.

beyonce

U iščekivanju novih materijala i videa tim američkog Harper's Bazaara je pokušao izračunati vrijednost fenomenalnih dizajnerskih komada koje je Queen B. odjenula za spot "Formation". Moda u spotu je impresivna i definitivno vrijedna pažnje svakog modnog urednika. Gucci, Fendi, Alessandra Rich, Rosie Assoulin, dijamanti kuće Yeprem, Louis Vuitton, samo su neki od viđenih brendova provučenih kroz devet odlično složenih stylinga.

fendi

Najskuplji među njima je onaj s Fendi bundom koja košta oko 10 tisuća dolara, bodyjem Rosie Assoulin i dijamantnom narukvicom Yeprem koja košta oko 22 tisuće dolara. Po cijeni ne zaostaju ni komadi kuće Gucci koji dominiraju videom. Beyonce se jako zainteresirala za dizajn Alessandra Michelea nakon ovog spota te ju u posljednje vrijeme često možemo vidjeti kao šeće svoju Dyonisus torbu i raskošne košulje s volanima, prepoznatljive za dizajnerov rad. Za ovaj video odabir je pao na nekoliko ključnih komada iz proljetne kolekcije na čelu s prekrasnom haljinom od šifona koja košta oko 7100 dolara.

beyo

Uz ostale kreacije i jedan specijalno dizajniran komplet, cijena Guccijevih komada procjenjuje se na 18 tisuća dolara. U spotu se našlo mjesta i za Chanel šešire i nakit, DylanLex ogrlice, haljinu Alessandre Rich iz proljetne kolekcije, komplet Zimmermann, vintage korzete i vintage traper. Po procjeni Harper's Bazaara konačna vrijednost odjeće i dodataka iznosi nevjerojatnih 84 tisuće dolara što je impresivna brojka čak i za zvijezdu njenog kalibra.

U nastavku pogledajte kako ih Beyonce nosi:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više