Search

Komadi koji će uvijek biti u trendu

Komadi koji će uvijek biti u trendu

Predstavljena kampanja pjevačice i švedskog brenda


Image: Buro247.com/me

Izvorno švedska suradnja, ona pjevačice Lykke Li i brenda & Other Stories, rezultirala je monokromatskom kolekcijom koja odiše bezvremenskom elegancijom

Svoj su projekt najavili ranije ove godine, a sada imamo priliku vidjeti rezultate. Uglavnom potpuno crne boje, kolekcija je razbijena jednostavnim bijelim odijelom, bijelom košuljom i srebrnim i zlatnim nakitom koju razbijaju crnilo. Svileni topovi, kožni šorcevi, puloveri od 100% kašmira i drugi komadi odišu kvalitetom i udobnošću. "Ova kolekcija će biti moja uniforma do kraja života", izjavila je pjevačica vidljivo oduševljena rezultatom. "Od mokasina, hlača mrkva kroja i savršenog blejzera pa do mekog pulovera i svilene suknje. Ova kolekcija je toliko savršena, poput muškarca za kojeg bi se udala!"

Komadi koji će uvijek biti u trendu (фото 1)

"Komadi su raznovrsni, fokusirani na žene koje vole praktičnost i različitost jer se mogu kombinirati i u službenim i neslužbenim situacijama, ovisno o detaljima", izjavila je dizajnerica brenda Behnaz Aram. Kolekcija je dostupna od sutra u svim dućanima & Other Stories i online shopu.

Komadi koji će uvijek biti u trendu (фото 2)

Komadi koji će uvijek biti u trendu (фото 3)

Komadi koji će uvijek biti u trendu (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više