Traži

Krzno, šljokice i printovi s potpisom Diane von Fürstenberg

Krzno, šljokice i printovi s potpisom Diane von Fürstenberg

Ležernost stila odijevanja 1970-ih godina


Fotografija: buro247.ru

Šljokaste dugačke haljine i stole od krzna idealne su za večernje izlaske i gala zabava, a cvjetne bluze u kombinaciji sa suknjama od brušene kože idealne su dnevne kombinacije

Baš kao i u kolekciji za proljeće/ljeto 2016. Diane von Fürstenberg opet se poigrala inspiracijom divljih 1970-ih godina, modnim razdobljem kojim savršeno vlada, ali ovaj put u nešto oštrijem izdanju. Svilene slip haljine s printovima i krznene stole dominiraju kolekcijom i odaju glamurozan stil života žene koja nosi njezin dizajn. Ljepota žene uvijek je u njezinom fokusu kada stvara kolekcije, a ovog je puta mislila na sve.  

Za žene koje vole moćne kožne odjevne komade tu su fantastične crne široke hlače i suknje A-kroja od brušene kože u zemljanim nijansama i boji cigle, a za žene koje vole dobru zabavu njezine legendarne haljine na preklop zasjale su u najrazličitijim printovima. Savršeno se nadopunjuju s kratkim krznenim jaknama i zgodnim nonšalantnim šeširima inspiriranim 20-im godinama prošlog stoljeća. Još jednom Diane je pokazala da vlada stilskim glamurom na svoj prepoznatljiv način. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor