Traži

Kupaći kostimi po mjeri svjetskih zvijezda

Kupaći kostimi po mjeri svjetskih zvijezda

Lisa Maria Fernandez

A.P.


Fotografija: Net-A-Porter,
Farfetch

Kupaći kostimi s potpisom stilistice Lise Marie Fernandez stekli su vojsku obožavateljica već s prvom kolekcijom iz 2009. godine koja je bila inspirirana ronilačkim odijelima

Ova nekoć uspješna stilistica tada je predstavila snažne i seksi modele načinjene od luksuznije verzije neoprena, materijala koji stvara obline tamo gdje ih nema i podupire već postojeće obline bez umetanja podstave ili žičane potpore. Neopren je odličan i radi velike izdržljivosti te će vas kupaći kostim načinjen od tog materijala dobro služiti dugi niz godina. Kada svemu pridodamo fantastičan dizajn, jasno je kako je Lisa Marie Fernandez izgradila pravi mali imperij na kupaćim kostimima.

Lisa Marie Fernandez

Posebno su zanimljivi jednodijelni modeli koji se lako mogu nositi kao body. Ovisno o ukusu u ponudi su romantični asimetrični modeli s velikim volanom ili pak strukturalniji s velikim zipovima koji, kako sama dizajnerica kaže, ženama daju tijelo "Bondove djevojke". Ovi modeli osvojili su brojne poznate dame poput trendseterice Alexe Chung koja je svoje oduševljenje prugastim modelom "Alexia" podijelila na Instagramu. U LMF kostimima možete vidjeti i Rihannu, Blake Lively, Katy Perry i Miley Cyrus. Trenutno su dostupni na Farfetchu i Net-A-Porteru.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor