Search

Lakirana koža i zavodljivi krojevi u modnoj kući Proenza Schouler

Lakirana koža i zavodljivi krojevi u modnoj kući Proenza Schouler

Trake kao glavna nit vodilja


Image: buro247.ru

Kaputi od lakirane kože ukrašeni krznenim ovratnicima, "patchwork" bunde i sjajni modni dodaci zapečatili su još jednu kolekciju utjecajnog modnog dvojca

Zimska kolekcija predstavljena na njujorškom Tjednu mode u muzeju američke umjetnosti Whitney sastoji se od rekonstruiranih rezova, pletiva, opuštenih silueta, izvezene čipke i lakirane kože. Dekonstrukcija je vidljiva na jaknama i kaputima koje krase prorezi, širokim svilenim hlačama do poda i haljinama čiji su gornji i donji dijelovi tek spojeni trakama. Vrpce i trake provlače se kroz cijelu kolekciji kao naramenice haljina ili su odjevni komadi u potpunosti izrađeni od njih.

Igra se nastavlja i na odličnim gležnjačama u metalik zlatnoj ili bijeloj boji koje će sljedeće sezone biti veliki trend. Naglašena gola ramena i opuštene linije odaju neopterećeni stil, a spoj različitih elemenata i materijala razigrao je ovu naizgled jednostavnu kolekciju. Krznene bunde, pletivo u jarkim i zemljanim tonovima te crno-bijeli svijet naglašeni su odličnim modnim dodacima koji su već dugo specijalnost ove modne kuće. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više